• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako mi platite, pričaću o njima!" Ataman dobio zvižduke, pa nasmijao sve u Beogradu

Autor Dragan Šutvić

Ergin Ataman nije želio da se stavlja u neugodnu situaciju pričom o sudijama.

 Ergin Ataman o sudijama  Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Panatinaikos je bez većih problema slavio u Beogradu protiv Crvene zvezde (89:76), a trener Ergin Ataman bio je veoma raspoložen na konferenciji za medije. To su pokušali da iskoriste i novinari koji su upitali Atamana da prokomentariše sudije, odnosno njihovu "gadnu naviku" da pojedine situacije u nedogled gledaju u usporenom snimku. To je odužilo meč Zvezde i Panatinaikosa i nerviralo sve prisutne, ali se Ataman "nije dao".

"Ako mi platite kaznu, pričaću o sudijama do kraja sezone", nasmijao se Ataman pošto je ove sezone (i ne samo ove) već ulazio "u klinč" sa sudijama zbog toga što odugovlače sa donošenjem odluka, ali i zbog toga što mnoge stvari propuštaju da vide čak i kada imaju takvu vrstu pomoći.

Ataman je takođe istakao da je pobjeda od izuzetne važnosti jer su imali problema sa povredama i sa novim trijumfom uspijevaju da "zaštite" svoju poziciju na tabeli Evrolige (dijele treće mjesto sa Monakom i Fenerbahčeom), a osvrnuo se i na ambicije "zelenih" do kraja sezone:

"Ako preuzmem jedan tim, ulazim u svaku sezonu sa najvišim ambicijama. Sada mi je cilj da imamo dobru poziciju pred plej-of. Svaka naredna utakmica je teška, ova sezona je takva. Real jeste malo bolji od ostalih, ali vidi se da među ostalim ekipama postoji balans. Nadam se da ćemo nastaviti da budemo u ovom ritmu", poručio je Ataman.

Turskog trenera su Delije inače dočekale zvižducima, kao i njegovog košarkaša Matijasa Lesora koji ih je poslije meča "pecnuo" u uživo programu, da bi potom u njegovu odbranu stao bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić koji se nikako nije složio sa ocjenom da je "nevaspitan".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC