• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli svijet priča o Jokićevoj magiji! Srbina pitali kako to radi, odgovor ih tek iznenadio! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li Nikola Jokić vidi košarkaše prije nego što im baci loptu "preko glave" ili to radi napamet? Evo šta Srbin kaže na tu temu.

 Nikola Jokić o asistencijama preko glave Izvor: YouTube/Denver Nuggets/NBA/Screenshot

Nikola Jokić odigrao je i prethodne noći savršenu utakmicu za Denver u pobjedi protiv Niksa (113:100) pošto je opet došao do tripl-dabla. Jokić je meč završio sa 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija, a neka od dodavanja zaista su bila sa "druge planete" i sve u dvorani ostavile su bez teksta.

Na društvenim mrežama "zavrtile" su se Jokićeve asistencije koje je bacao "preko glave", dok nije gledao u pravcu saigrača, a teško je izabrati i koja je bolja od koje. Prvo je iznenada prošao Gordona pod košem, a onda je bacio u "mrtvi ugao" za Portera, što je jedini mogao da predosjeti u cijeloj dvorani, tako da je novinare na konferenciji za medije zanimalo da li je uošte vidio kome dodaje loptu?

Kako je Jokić reagovao? Pa, nije mogao ni da se sjeti svih dodavanja:

"Koji je bio drugi pas? Aha, u ugao... Taj sam vidio za Majkla Portera, a onaj prvi za Arona Gordona nisam. Samo sam bacio i nadao sam se da će igrač biti tamo. Tako da je ispalo savršeno za Arona Gordona. Stvarno nisam vidio Gordona... Koliko vježbam takve stvari? Ne previše, samo moraš da radiš na šutevima koje obično šutiraš. Sve je to instinkt", objasnio je Jokić i rekao da mu se sviđa kako igraju od Ol-star pauze, posebno što uglavnom poslije utakmice imaju dan pauze.

Pogledajte još jednom dodavanja zbog kojih danas čitava NBA priča o Nikoli Jokiću, nadamo se dobitniku MVP priznanja, što je apsolutno zaslužio po svim parametrima:

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC