• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kašćelan odjavio meč sa Sutjeskom: Ponosan sam na svoje igrače, zbili smo redove i savladali odličnog protivnika!

Autor Dragan Šutvić

Trener košarkaša Borca sumirao je meč sa Nikšićanima.

 Borac Sutjeska izjava Zorana Kašćelana  Izvor: ABA liga 2/Dragana Stjepanović

KK Borac Banja Luka zadržao je šanse da se nakon ligaškog dijela ABA 2 lige nađe u plej-ofu.

Crveno-plavi su večeras, na otvaranju 13. runde, savladali nikšićku Sutjesku rezultatom 83:75 i uz omjer 6-7 uradili šta je do njih – sada čekaju šta će u svojim utakmicama posljednjeg kola uraditi Pelister i Helios, od kojih imaju lošiji međusobni omjer, a koji u subotu igraju protiv Spartaka, odnosno Podgorice.

"Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na svoje igrače kako su izgledali danas. Mislim da smo kompletno kao tim izgledali kao jedna prava grupa, i pored tih velikih problema koji nemaju direktne veze sa terenom, zbijemo redove i pružimo maksimum protiv odličnog protivnika kao što je Sutjeska", rekao je trener Borca Zoran Kašćelan, dodavši:

"Idemo ponosni sa ovog 'balona'. Generalno kad se pogleda čitav regularni dio, mislim da je Borac ostvario dobre rezultate, da smo prepoznatljivi, da smo kao mlada ekipa ipak ostavili neki trag. Jedino mi ostaje žal što u prvoj utakmici ovdje protiv Pelistera nismo bili pravi, ali na kraju krajeva, kad se pogleda čitav regularni dio, mislim da smo napravili dobar posao."

Nakon 13 kola, može da se desi da čak četiri tima (Borac, Sutjeska, Pelister i Helios) budu na omjeru 6-7, pa bi se kreirao krug, u kojem bi međusobni omjer odlučivao o popunjavanju upražnjene dvije pozicije za plej-of!

"Kao što je i poznato svake godine, na kraju se digitroni uzimaju u ruke, kalkuliše se. Nama je žao što smo ispustili nakon četiri odlična turnira priliku da sami odlučujemo o svojoj sudbini, ali mislim da ovakva utakmica i pobjeda mogu mnogo da nam znače na polju samopouzdanja jer nas čeka, ako se i ne plasiramo u plej-of ABA 2 lige, zahtjevna završnica domaćeg prvenstva. Čestitam Sutjesci, želim im sve najbolje u nastavku sezone, a mojim momcima stvarno ogromne čestitke jer nismo ni znali prije ove utakmice kako ćemo izgledati fizički jer smo tri dana proveli u tome da pokušamo da se oporavimo", zaključio je crnogorski strateg.

Podsjetimo, košarkaši Borca nisu odigrali prošli meč, protiv Heliosa.

Banjalučani se zbog trovanja hranom nisu pojavili na parketu "Pecare", a meč je na kraju registrovan službenim rezultatom u korist tima iz Domžala, a nezadovoljstvo takvim ishodom meča Borac je izrazio u saopštenju za javnost.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC