• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Aco Trica" oduševljen srpskim timom u ABA ligi: "Meni je najljepše kad oni igraju, to je rapsodija!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović govorio o srpskom timu kao najboljem što košarka nudi.

 aco petrovic mega igra najlepsu kosarku u aba ligi Izvor: MN PRESS

Paralelno sa Evroligom, u finiš sezone ulazi i ABA liga - Crvena zvezda je prva, Partizan drugi, a postoji još jedan srpski tim o kojem se priča u regionu. Aco Petrović, nekadašnji hrvatski košarkaš, oduševljen je kako izgleda tim Mege, koji ove sezone fantastično igra predvođen trenerom Markom Baraćem, ali i košarkašima Nikolom Đurišićem i Urošem Plavšićem!

Po riječima Draženovog brata, u regionalnoj košarci nema ništa bolje od rapsodije koju Mega prikazuje kad god izađe na parket! Ozbiljne riječi legendarnog asa mogle bi da budu veliki vjetar u leđa mladom timu koji predstavlja najprijatnije iznenađenje u regionalnoj košarci.

"Ekipa za koju bih ja lično kupio ulaznicu da je gledam je Mega. Tamo možeš da vidiš sve. To je rapsodija od košarke", rekao je nekadašnji hrvatski košarkaš u podkastu "ABA Talks", gdje o raznim temama u regionalnoj košarci govori sa Edinom Avdićem, Žarkom Paspaljem i Sašom Dončićem.

Po riječima hrvatskog trenera Mega će u samom finišu preuzeti četvrto mjesto na tabeli i prednost domaćeg terena! "Oni će biti na kraju, potpisujem, četvrti, oni će biti četvrti i imaće prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Način na koji igraju... Ti vidiš tu mladost, ali i kvalitet. Tamo je sve sređeno, znaju se pravila u svakom trenutku. Naravno, Zvezda je prva, Partizan drugi, Budućnost treća, međutim, kad Mega odigra utakmicu meni je to nešto najljepše što sam ove godine vidio", zaključio je Petrović.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC