• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aca to rekao? Aha, aktivan je on na tviteru... Pešić "pecnuo" Hrvata: Oni se brinu za srpsku košarku, dobro je to

Svetislav Pešić se osvrnuo na komentare Ace Petrovića povodom njegovog eventualnog preuzimanja KK Dubai.

 Svetislav Pešić o Aci Petroviću Izvor: printscreen/N1/Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Selektor Srbije Svetislav Pešić gostovao je na na televiziji "N1" i tu govorio o mnogim temama, od reprezentacije Srbije i mogućeg nastupa Nikole Jokića i Vasilija Micića na Olimpijskim igrama pa do priča o dolasku Dubaija u ABA ligu. Potvrdio je da Dubai planira da se takmiči u ABA i Evroligi, a "pecnuo" je i Aleksandra Petrovića. 

Nekadašnji proslavljeni košarkaš i trener sada dosta komentariše prilike u regionalnoj košarci, pa se zapitao da li će se u slučaju da preuzme Dubai kao trener u ABA ligi Pešić promijeniti mišljenje o tome da srpski klubovi treba da igraju domaću srpsku profesionalnu košarkašku ligu. 

"Šta je Aca rekao?", zapitao je Pešić, pa kad je čuo pitanje Hrvata nastavio je: "Aha, da, on je aktivan na tviteru... Znate kako, vidite da smo mi još uvijek najbolji. Ako ne na svijetu, onda u regionu, pa se svi brinu za srpsku košarku i Aca Petrović često ocjenjuje šta se dešava kod nas. To je bitno za nas, da svi vole da kažu svoje mišljenje gdje je srpska košarka."

Naravno moralo je da se postavi i konkretno pitanje da li će Pešić preuizeti Dubai. Nije želio da precrta tu mogućnost iskusni stručnjak, ali ipak je naglasio da mu je reprezentacija na prvom mjestu. 

"Sve je moguće, sve je moguće. Iskreno da Vam kažem stoje ispred samo reprezentacija Srbije. Pred igračima, savezom, preda mnom postoji samo jedan cilj, a to su Olimpijske igre. A sve ostalo je toliko nebitno da ja o tome ne razmišljam", završio je Pešić. 

"Interesuje me, jer se po medijima proširila vijest, da li je tačno da bi gospodin Pešić trebalo da postane trener Dubaija koji bi trebalo da igra u ABA I Evrokupu. Ukoliko jeste, da li Pešić i dalje ostaje pri ideji da se ABA razmontira?", glasilo je pitanje Ace Petrovića o Svetislavu Pešiću. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC