• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čuo sam se s Jokićem i Vasom!" Svetislav Pešić: Mogu na Olimpijske igre, ali prvo da se izbore za mjesto!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor Svetislav Pešić je uz osmijeh govorio o eventualnom dolasku Nikole Jokića i Vasilija Micića na Olimpijske igre.

 Svetislav Pešić o nastupu Nikole Jokića i Vasilija Micića na Olimpijskim igrmaa Izvor: Printscreen/N1

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić gostovao je na televiziji "N1" i govorio o reprezentaciji Srbije, predstojećim Olimpijskim igrama i o eventualnom nastupi NBA igrača za nacionalni tim na tom takmičenju.

Srbija će u Lilu juriti novu medalju, a selektor Pešić je istakao da ne vidi Srbiju kao favorita jer smatra da od 12 selekcija koje odu na Olimpijske igre bar deset mogu da osvoje odličje. Zato želi da sačeka sa bilo kakvim prognozama. 

"Mi još ne znamo protiv koga igramo, mi ćemo to znati u martu. Ne bih rekao da smo toliko dobri da  možemo da kažemo da ne obraćamo pažju protiv koga igramo. Ja uvijek obraćam pažnju jer znam kakvi su tu ekipe. Od 12 timova 10 se bori za medalju", rekao je selektor Pešić, pa dodao:

"Svi pričaju o američkoj reprezentaciji, ja pričam o kanadskoj reprezentaciji. Ne smeta mi da njih proglašavjau za najveće favorite, neka i nas proglašavaju."

Naravno, moralo je da se postavi pitanje i da li će se na spisku srpskog nacionalnog tima pojaviti Nikola Jokić, Vasilije Micić i ostali NBA igrači. 

"Sinoć sam se čuo sa Nikolom, a prije neki dan sa Vasom koji je dobio hvala Bogu tim u kome može da pokaže šta umije. Naravno sa Bogdanovićem koji se javio prije meča da podrži tim, sa Nikolom Jovićem... Sa svima se čujem", rekao je selektor, a na pitanje da li to znači da je moguće da se oni svi nađu u timu odgovori je uz osmijeh: "Ja mislim da ima, treba da se izbore prvo!"

Selekcija Srbije je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo pobjedama nad Finskom i Gruzijom, a sada će "orlovi" biti na odmoru sve do početka priprema za Olimpijske igre u Parizu, tj. za košarkaški turnir OI koji će se igrati u Lilu.

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC