• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljudi, ja sam igrao u Partizanu! Vanju začudilo pitanje o navijačima, Željko dobio signal?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vanja Marinković je poslije pobjede Srbije u Gruziji podsjetio novinare da je igrao za Partizan i da teško da može da ga oduševi neka druga publika.

 Vanja Marinković hvali Grobare Izvor: YouTube/FIBA Media/Screenshot

Košarkaška reprezentacija Srbije pobijedila je Gruziju 76:63 u drugom kolu kvalifikacija za Eurobasket, a među najboljim igračima srpskog tima na Kavkazu bio je Vanja Marinković, jedan od osvajača srebra u Manili. Marinković je postigao 15 poena i sjeo je kraj selektora Svetislava Pešića na konferenciji za medije, gdje ga je dočekalo neobično pitanje.

Jedan od lokalnih novinara bio je pod utiskom publike, pa je želio da čuje od Marinkovića da li mu je bilo teško da igra u bučnoj atmosferi u "Tbilisi areni":

"Publika je bila dobra. Kada se Gruzija se približila na tri-četiri razlike, navijači su bili dobri, ali ako me pitate... Igrao sam u Partizanu godinama i nema publike na svijetu koja može da se poredi sa Partizanovom. Igrao sam utakmice sa baš dobrom atmosferom", uz osmijeh je rekao Marinković, dok baš provijavaju spekulacije da bi mogao opet kod crno-bijelih.

Što se tiče same utakmice, Vanja Marinković je bio zadovoljan mnogim stvarima baš poput selektora Pešića:

"Dobro smo počeli utakmicu, agresivno na oba kraja parketa i iz toga smo gradili dalju igru. Dobar smo posao uradili na njihovim niskim igračima, pogotovo na Tomasonu. Šengelija je ubacio 19 poena, ali uspjeli da zatvorimo sve druge opcije. Odbrana je bila jako dobra, imali smo samo devet izgubljenih lopti uz 20 asistencija, što je po meni bio ključ utakmice. Dobro smo trčali u kontrama, imali dobru energiju", zaključio je on.

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC