• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sjećate se Letonije? A sad - puna dvorana!" Svetislav Pešić otvorio dušu, progovorio o vrijeđanju koje je doživio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selekcija Srbije se sa Svjetskog prvenstva u Manili vratila sa srebrom oko vrata, ali nije taj put bio lak. Pogotovo za selektora Pešića.

 Svetislav Pešić o vrijeđanju na Mundobasketu u Manili Izvor: RTS/Screenshot

Selektor Srbije Svetislav Pešić je gostujući u emisiji "360 stepeni" na televiziji "N1" pričao o tome da li očekuje da se Nikola Jokić i Vasilije Micić kao i ostali NBA igrači odazvati pozivu nacionalnog tima, ali je govorio i o svom radu.

Posebno je istakao da je ponosan na urađeno sa nacionalnim timom kada je u pitanju kult reprezentacije i naveo je da mu je veoma bitno to kako se publika sve više pojavjuje na mečevima nacionalnog tima.

"Ponosan sam što smo u novembru 2021. počele kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. To su male stvari, ali bitne. Igrali smo sa Letonijom i bilo je 1.500 gledalaca. Dobili smo 101:100. Sinoć je bila rasprodata dvorana. Mi smo se malo pomjerili. Bila je puna Beogradska arena protiv Grčke, jedan od najboljih utakmica", rekao je Pešić.

On je naglasio da je tokom Svjetskog prvenstva u Manili, gdje je srpski tim uspio da savlada mnoge teške rivale na putu do srebra, bilo mnogo omalovažavanja kada je upisan poraz koji je zabolio. Onaj od Italije!

"Sve se čini vremenom, Mnogo sam naučio za vrijeme Svjetskog prvenstva i svega što se dešavalo za vrijeme Mundobasketa. To je bilo vrijeđanja i omalovažavanja kada smo izgubili od Italije. Naravno to me je pogađalo jer smo svi od krvi i mesa, ali sada više ne. Kako da kažem nekako to prihvatiš, a ja sam razumio da od ljudi od kojih nikad prije bih uzeo savjet, ni njihove kritike me ne zanimaju i ne pogađaju", završio je Pešić.

(MONDO, N1, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC