• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atraktivna pjevačica gledala kako Jović kida u NBA: Isplazila jezik, namignula i napravila srce! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Meč Majamija i Toronta na kojem je blistao Nikola Jović gledala Kamila Kabeljo.

 Kamila Kabeljo na utakmici Nikole Jovića Izvor: Twitter/NBA/printscreen

Talentovani srpski košarkaš Nikola Jović odigrao je fantastičan meč u pobjedi Majamija nad Torontonom koji predvodi Darko Rajaković, a tokom tog susreta polovina hale gledala je u atraktivnu pjevačicu. Majami je generalno atrktivan poznatim ličnostima koji vole NBA ligu, a ovaj meč posmatrala je Kamila Kabeljo, čiji je kratak snimak čak i NBA liga objavila na svojim nalozima.

Kabeljo se pojavila na mjestima pored terena i sa veoma dobre pozicije mogla je da gleda kako mladi srpski košarkaš postiže 22 poena protiv jedinog tima iz Kanade, a pažnju je privukla neobičnim ponašanjem. U društvu prijateljice Kamila je isplazila jezik, namignula kameri i prstima pokazivala srca, što je bilo dovoljno da snimak postane hit na druptvenim mrežama.

Ljubiteljima sporta koji nisu previše upoznati sa muzikom koju stvara, Kamila Kabeljo poznata je po nastupu na finalu Lige šampiona, kada je taj meč trebalo da liči na ono što Amerikanci naprave od najbitnijeg meča u NFL-u. Kamila je nastupila u Parizu kada su se za titulu borili Real Madrid i Liverpul, a i pored svog atraktivnog izgleda i spektakla koji je napravila našla se na meti kritika.

Kamila Kabeljo naljutila se na navijače jer njen šou nisu dočekali sa oduševljenjem! "Ponovo sam pogledala svoj nastup i ne mogu da vjerujem da su navijači toliko glasno pjevali himne svojih klubova dok sam ja nastupala. Ja i moj tim neumorno smo radili dugo da priredimo šou", napisala je Kamila Kabeljo na tviteru i dodala: "Vrlo nepristojno, ali kako god. Drago mi je ako se vama svidjelo." Na to se nadovezao legendarni holandski napadač Marko van Basten koji je istakao da navijači žele fudbal, a ne koncerte američkih zvijezda!

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC