• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić je prokleto dobar, jedan od najboljih ikada! Lebron brani Nikolu: Mi znamo, mediji imaju loš narativ!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lebron Džejms iznio je niz pohvala na račun Nikole Jokića.

 Lebron Džejms brani Nikolu Jokića Izvor: Printscreen/NBA on ESPN/Printscreen/Twitter/Jovan Buha

Nikola Jokić protiv Lebrona Džejmsa, Denver protiv Los Anđeles Lejkersa. Spektakl se sprema u prvom kolu plej-ofa NBA lige. Na Zapadu će sve da "pršti" i upravo je ova serija najzanimljivija za mnoge ljubitelje košarke. Svi jedva čekaju da vide hoće li Nagetsi opet da izbace Lejkerse i da krenu ka odbrani titule ili se sprema osveta.

Pred početak serije Džejms je pričao sa novinarima i očekivano jedno od glavnih ptianja bilo je o srpskom centru. "Nikola je fizički jak, u sjajnoj je formi, morate da igrate sa istim intenzitetom. Prokleto je dobar, radi sve dobro, ofanzivno može da uradi sve. Biće teško sigurno", počeo je Lebron.

Novinari su konstatovali da je Lebron kroz karijeru u plej-ofu imao prilike da igra protiv mnogih sjajnih košarkaša poput Tima Dankana, Stefa Karija, Kevina Garneta i pitali su ga gdje bi tu stavio Jokića.

"Jedan je od najboljih koji je ikada igrao košarku. Prosto je. Radi sve, najvažnije od svega je to što mijenja način na koji saigrači misle o svojoj igri, inspiriše ih, tjera ih da igraju na nivou na kom ni oni sami nisu mislili da mogu da igraju."

Uslijedila je još jedna konstatacija, da su po tome slični, da čine saigrače boljim. "Možda smo slični po tome šta donosimo u igru. Drugačija su prezimena na dresu, ali način na koji su nas učili da igramo igru je sličan."

Upitan je i za Nikolinu igru u tranziciji, bilo je aluzija na to da nije dovoljno brz, sa tim se Lebron nije složio. "Ima sjajan motor, znamo to, svi koji igraju protiv njega znaju. Mediji imaju loš narativ za takve stvari", zaključio je Lebron Džejms.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC