• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIBA spremila svjetsku premijeru u Beogradu! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

FIBA Liga šampiona glamurozno najavila veliki turnir u glavnom gradu Srbije.

 FIBA Liga šampiona led teren u Beogradu Izvor: MN PRESS

Ovog četvrtka je u Beogradskoj areni, pred brojnim predstavnicima medija, predstavljen spektakularni LED teren na kome će se od petka 26. do nedjelje 28. aprila 2024. godine igrati Fajnal for FIBA Lige šampiona.

LED teren je prošao finalna testiranja u kojima su učestvovali košarkaši iz mlađih kategorija Partizana, dok su u predstavljanju učestvovali mladi 3×3 košarkaši i vlasnik dva Ginisova rekorda u žongliranju loptom Triki. Svi zajedno su bili oduševljeni iskustvom na nevjerovatnoj podlozi, kao i akreditovani novinari koji su dobili jedinstvenu priliku sa siđu na teren i isprobaju je…

U narednim danima vidjećemo kako će se košarkaši učesnika završnog turnira iz ekipa Unikahe, Tenerifa, Mursije i Peristerija adaptirati na specijani teren LED tehnologije, koji je budućnost svjetske košarke.

Svi košarkaši su poslije prvog izlaska na teren tokom treninga izrazili zadovoljstvo što mogu da budu dio istorije. Ovaj revolucionarni LED teren je do sada testiran samo na U19 Svjetskom prvenstvu za košarkašice u Madridu prošle godine, kao i na ovogodišnjem NBA Ol star vikendu u Indijanapolisu tokom takmičenja u šutiranju trojki i zakucavanjima. Dakle, Fajnal for FIBA Lige šampiona u Beogradu biće prvo zvanično muško takmičenje na kome će se koristiti ovakva podloga.

Prvog dana turnira, u petak 26. aprila, u polufinalnim mečevima od 18.00 sati sastaju se Tenerife i Peristeri, a od 21.00 sat Unikaha i Mursija. Meč za treće mjesto zakazan je za nedjelju 28. april od 17.00 sati, a veliko finale istog dana od 20.00 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC