• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ga ponizila, sada se obrukao sam: NBA košarkaša ismijavaju zbog posjete Evropi

Iako je mnogo obećavao na Mundobasketu, Dilon Bruks je gledao pobjedu Srbije.

 Dilon Bruks se obrukao na utakmici Evrolige Izvor: Twitter/BasketNews_com/printscreen

Kanadski košarkaš i NBA igrač Dilon Bruks stekao je svjetsku popularnost tokom Mundobasketa, pošto je na Filipinima bio jedan od najvažnijih igrača svog naconalnog tima. Tih dana se često pojavljivao u medijima, pričao o tome kako je najbolji defanzivac na svijetu i kako njegova ekipa može do zlata, ali to je bilo prije nego što ih je Srbija savladala u polufinalu! Sada je Bruks ponovo u centru pažnje...

Ovog puta je Kanađanin hit na društvenim medijima zbog užasnih poteza koje je izveo u Pireju, gdje se našao kako bi gledao meč Olimpijakosa i Barselone u četvrtfinalu Evrolige. Kanadski košarkaš bio je prisutan na četvrtoj utakmici u seriji i vidio je spektakularnu igru grčkog tima, a prije toga se našao na terenu i pokušao da ubaci nekoliko trojki. Nije bio ni blizu, najblaže rečeno.

Dilon Bruks bi mogao da traži izgovore u garderobi koju je imao na sebi ili da je šutirao nezagrejan, ali realnost je da njegovi pokušaju nisu bili uspješni. Djelovao je kao amater ili rekreativac, uspio je da promaši čak i obruč iako je do skoro bio u punom takmičarskom ritmu u NBA ligi. Pogledajte kako je to bilo:

Inače, Bruks je prethodnu sezonu proveo u Hjustonu, a to mu je tek drugi tim u NBA ligi nakon što je šest sezona nosio dres Memfisa. Svojevremeno je izabran kao 45. pik na draftu, a čini se da su njegove najbolje godine u najjačoj ligi na svijetu prošle.

Na Svjetskom prvenstvu na Filipinima je obožavao da priča i prijeti, a na njegove izjave najbolji odgovor dobio je od Nikole Jovića. Srpski košarkaš je jednim gestom otkrio šta misli o kanadskom košarkašu koji nije baš omiljena ličnost u NBA krugovima, kako zbog stila igre tako i zbog ponašanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC