• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev saigrač pravio haos protiv Minesote: Marej zaratio sa sudijama, jednog gađao sa klupe!

Autor Dragan Šutvić

Kanadski košarkaš Džamal Marej u centru pažnje zbog očajne igre i nevjerovatnog ponašanja.

 Džamal Marej gađao sudiju Izvor: Twitter/Yfz84/printscreen

Denver je odigrao veoma loš meč protiv Minesote, u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, a u porazu (106:80) je posebno katastrofalan bio kanadski bek Džamal Marej. Najbolji Jokićev saigrač završio je susret sa samo osam poena i dvije asistencije, a tokom meča je napravio niz incidenata zbog kojih je trebalo da bude kažnjen!

Početkom druge dionice, samo nekoliko minuta nakon ispada Majkla Melouna, Džamal Marej je prstima signalizirao sudijama da su plaćeni za dijeljenje pravde na meču Denvera i Minesote, a tokom utakmice je dva puta prilazio arbitrima kako bi im ispred lica aplaudirao zbog odluka koje su donijeli. Nijedan od tih gestova nije "nagrađen" tehničkom greškom, iako je to inače pravilo u NBA. Pogledajte situaciju:

Ipak, najveći prekršaj koji je napravio Džamal Marej tokom utakmice protiv Minesote je ubacivanje opasnog predmeta u teren, u pravcu jednog od sudija! "Heat pack", odnosno pomagalo koje pokreće cirkulaciju u telu i privlači krv ka dijelu tijela na kojem se drži, letio je ka sudiji i završio na parketu. Arbitar se okrenuo i pogledao u pravcu Denverove klupe, ali je pitanje da li je u tom trenutku mogao da zna ko ga je gađao.

Ovaj potez Džamala Mareja mogao bi skupo da ga košta. Ukoliko liga odluči da suspenduje Kanađanina, tim iz Kolorada bi imao ogromnih problema jer se serija sada seli na teren Minesote, gdje će trećeplasirani tim iz ligaškog dijela imati priliku da završi seriju i ode u finale Zapada. A kako je Marej odigrao, uz procenat šuta od 17 posto i tek 4/18 iz igre, možda i ne bude falio Denveru...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC