• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško Ražnatović objavio sliku sa Jokićem: Napokon sam se revanširao Nikoli!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski agent se oglasio iz Denvera

 misko raznatovic dao dres mege nikoli jokicu Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović trenutno je u Americi sa svojom ćerkom Mašom i oglasio se nakon susreta sa svojim najpoznatijim klijentom, Nikolom Jokićem.

Poslije druženja sa Jokićem u Denveru, uoči pobjede Nagetsa protiv Minesote za 2:2, Miško je napisao: "Sinoć sam se napokon revanširao Nikoli za nebrojenu količinu dresova, koje sam dobio. U susret četvrtom meču polufinala NBA plej-ofa, uručio sam mu specijalno izdanje Meginog dresa, kreiranog u u cilju obilježavanja 25 godina postojanja malog velikog kluba, koji je iznjedrio brojne zvijezde, uključujući i trostrukog nosioca titule najboljeg igrača najjače lige na svijetu".

Ražnatović i Jokić (29) sarađuju od Nikolinih dječačkih dana, kada je iz Vojvodine prešao u Megu i u decembru 2012. potpisao ugovor sa beogradskim klubom. Bio je junior koji je ekspresno prešao u prvi tim i pod vođstvom tvorca asova Dejana Milojevića napravio "bum" i postao MVP ABA lige. U NBA ligu otišao je 2015. godine i ostalo je istorija, koju i dalje piše.

Pun ponosa zbog Nikolinog vrtoglavog uspjeha , Ražnatović ovako danas priča o Jokiću: "Sjajan je, nema igrača te visine koji igraju kao bekovi, a u Megi je dugo igrao beka. Negde u epicentru te njegove krize neigranja sam ga posjetio u Majamiju i kao da sam imao kristalnu kuglu i rekao sam mu kad dođe, moraš da budeš spreman. Sad nema dileme, on je NBA igrač i starter. Rekao sam sebi prije godinu dana da za najviše pet godina mora da bude i on Ol-star igrač jer je četvorka najdeficitarnija pozicjja, dobiće kilograma, biće šut još bolji. A tu je i još jedna stvar - tek sada ulazi u starosnu dob kada je Jokić debitovao u NBA. Zaista puno vjerujem u njega, ali nisam jedini".

Izvor: Instagram/misko4raznatovic

Nikola Jokić se sa svojim saigračima u Denveru vratio u seriji protiv Minesote poslije poraza u prve dvije utakmice i ulaska u polufinale Zapada sa skorom 0-2. Sada je 2-2, a naredni meč biće odigran u srijedu u zoru prema vremenu u Srbiji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC