• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O čemu sam razmišljao? Reći ću vam iskreno! Kad je Zvezdi najviše bio potreban, Dejan Davidovac je bio pravi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Davidovac bio je meč-viner crveno-bijelih u Pioniru, na početku finalne serije protiv Crvene zvezde

 crvena zvezda pobijedila partizan u-finalu izjava dejana davidovca Izvor: MN PRESS

Zvezdin krilni košarkaš Dejan Davidovac postao je heroj "vječitog derbija" u ponedjeljak, jer je donio crveno-bijelima pobjedu protiv Partizana iskorišćenim slobodnim bacanjima u završnici utakmice. Poslije meča je u razgovoru sa novinarima rekao da je znao da će biti naporno. "Očekivano teška utakmica, svi smo znali da će biti tako. Po meni je prvu utakmicu i najteže igrati. Dobro smo se spremili i mi i oni, a dobro smo se znali kroz čitavu sezonu. Što se mene tiče, očekivano"

"Cijela utakmica je bila neizvjesna, odlučili su neki detalji, imali smo oscilacije u odbrani, zbog čega su oni stekli prednost. Napravili su nam problem Naneli, Avramović i ostali. Imali smo generalno problema, ali na kraju smo izdržali. Igrali smo dobru odbranu u završnici, mislim da nisu dali poene osim sa penala. Možda je to i prelomilo"

Koliko je teško ostati smiren kad sudije gledaju u završnici? "Treba ostati fokusiran, u ovakvim utakmicama potrebno je ostati fokusiran od početka i potrudili smo se da bude tako. O čemu sam razmišljao tokom penala? Iskreno, nisam razmišljao previše. Baš nisam razmišljao"

Kako se spremiti za 48 sati? "Imali smo situacije kroz sezonu i mi i oni, imaćemo vremena, mislim da neće biti previše taktičkih problema i bićemo spremni"

Koja je tajna Davidovčeve dobre igre u maju i junu svake sezone? "Nemam pojma...", nasmijao se Davidovac. "Zanimljiv je to period, borba je za trofeje i tako se nekako potrefi stalno"

Ko je u prednosti za drugu utakmicu? "Mislim da smo mi. Cijele godine smo se borili za domaći teren, ostvarili smo ga, igramo pred domaćim igračima, večeras je bila super atmosfera, večeras je bila super atmosfera. Imamo energiju sa tribina, to nam mnogo znači"

Pionir ili Arena? "Ljepše je u Pioniru, definitivno"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC