• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda vraća ljubimca navijača! Pregovori su već počeli!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Regionalni šampion želi svog bivšeg igrača!

 Dzordan Lojd se vraca u Crvenu zvezdu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

KK Crvena zvezda želi da vrati Džordana Lojda, saznao je "Sport klub". Nekadašnji šuter crveno-bijelih odlazi iz Monaka Saše Obradovića i po svemu sudeći moguće je da se vrati na Mali Kalemegdan, gdje je igrao u sezoni 2020/21.

Isti izvor navodi da postoji realna mogućnost da 30-godišnji Amerikanac poslije tri godine obuče Zvezdin dres, poslije svog rastanka sa Monakom, za koji nije igrao mnogo ove sezone zbog povrede leđa. Nekadašnji NBA šampion sa Toronto Reptorsima pojačao bi Zvezdinu "vatrenu moć", bez obzira na to što i dalje postoji mogućnost da njegov ugovor sa Monakom bude produžen. Pošto nije izvjesno da će se to dogoditi, Amerikanac bi mogao da se vrati u Zvezdu bez obeštećenja.

Džordan Lojd došao je 2020. u Zvezdu iz Valensije, a potom je igrao za Zenit i od 2022. godine za Monako. Saša Obradović nerijetko je isticao da ga veoma poštuje i kao igrača i kao čovjeka, a on mu je na to povjerenje uzvraćao dobrim igrama, poput onih sa kraja prošle sezone, kada je bio MVP finala francuske lige.

Lojd je nerijetko na društvenim mrežama isticao da su mu crveno-bijeli i dalje dragi, zimus je "kačio" crvena i bijela srca poslije pobjede svog tima protiv Partizana, a pamti se i njegov srdačan pozdrav sa igračima Zvezde u vrijeme kada je bio igrač Zenita. Grlio se Lojd tada sa Lazićem, Dobrićem, Davidovcem, a sada bi mogao da ponovo igra sa nekima od njih, ako zaista opet zaduži dres regionalnog šampiona.

"Volim navijače, znam da su me voljeli kada sam igrao u Zvezdi, tako da poštujem ih. Volim i grad, lijepo je biti ovdje čak i kada ne igraš...", rekao je Lojd jednom prilikom, ostavivši otvorena za vrata za mogući povratak u crveno-bijelo. Da li će sada kroz njih proći?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC