• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA liga kaznila Nanelija i Lazarevića! Obojica su suspendovani, a moraju i da plate!

Autor Dušan Ninković

Stigla je odluka regionalnog takmičenja o sukobu Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

 ABA liga kaznila Nanelija i Lazarevića Izvor: MN PRESS

ABA liga je završena pobjedom Zvezde, a finalnu seriju protiv Partizana obilježili su i sukobi Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Prvo na terenu kada je Amerikanac hvatao za vrat Srbina, a zatim i na hidnicima Beogradske arene, pred treći i posljednji meč finala. Kompletna priča dobila je epilog - stigle su kazne za učinjena djela!

Kako prenosi "Meridian Sport", regionalno takmičenje odlučilo je da kazni i Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića! Kazne za dvojicu košarkaša su identične Moraće na račun ABA lige da uplate po 20 hiljada evra, uz to neće moći da igraju prve tri utakmice naredne sezone, pod uslovom da ostanu u regionalnom takmičenju.

Ostaje da se vidi da li će američki i srpski košarkaš i naredne sezone nositi dresove beogradskih klubova. Džejms Naneli nije bio u sastavu za treći meč finala odlukom trenera Željka Obradovića, a najtrofejniji evropski stručnjak kasnije ga je precrtao i za domaću ligu, gdje je iskusni košarkaš bio jedan od prekobrojnih stranaca. Naneliju na kraju sezone ističe ugovor sa Partizanom, pa je pitanje da li ćemo ga gledati u crno-bijelom dresu i u budućnosti. Sa druge strane, Stefan Lazarević ima ugovor sve do 2026. godine sa Zvezdom.

Podsjećamo, Naneli i Lazarević sukobili su se nekoliko sati pred treći meč finalne serije, na hodniku Beogradske arene, između treninga dva tima. Crvena zvezda je tada pokazala povrede koje je Lazarević zadobio zbog udarca pesnicom u lice, a obojica igrača su, kao i Džejlin Smit, morali da daju izjave o dešavanjima u Areni.

Takođe, zbog propusta u organizaciji trećeg meča finalne serije ABA lige, Disciplinski sudija Hrvoje Vidan odlučio je da kazni košarkaški klub Partizan. Crno-bijeli će morati da plate novčanu kaznu u iznosi od 21.500 evra.

(MeridianSport/MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC