• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dešava sa Mariom Hezonjom? Španci pisali o Hrvatu, pomenuli i Partizan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mario Hezonja je bez ugovora, a Partizan je jedan od timova koji bi ga po navodima španskog "Sporta" rado vidjeli u sastavu.

 Gdje će Mario Hezonja nastaviti karijeru Izvor: EPA-EFE/Juanjo Martin

U tekstu pod naslovom "Šta se dešava sa Mariom Hezonjom" ugledni španski "Sport" se zapitao gdje će hrvatski košarkaš nastaviti karijeru. Real Madrid je lako savladao Manresu u finalu ACB lige i tako došao do triple krune, a kako je sezona odmicala Hezonja je bio sve bolji. Ćus Mateo, koji mu na startu nije davao mnogo minuta, sada je prihvatio da mu je Hrvat ključni igrač, ali kada je podigao pehar, Supermario je ostao bez ugovora!

"Hezonjina budućnost je prošla kroz nekoliko faza tokom sezone. Bilo je momenata kada je povratak u Panatinaikos, koji želim da ga učini najplaćenijim igračem Evrope, djelovao završeno. U međuvremenu se uključila i Barselona i pominjalo se da su klub i igrač sve dogovorili oko povratka u ekipu", navodi se u tekstu "Sporta", a onda se pominje i Partizan!

"Tokom finala Endesa lige Hezonja se potrudio da insistira na tome da nije produžio ugovor i da su vijesti o tome lažne. Između mečeva sa Mursijom pojavila se informacija o interesovanju Partizana koji bi mu ponudio ugovor i doveo ga", navode Španci, a što se tiče ponuda Reala za produženje ugovora ističu: "Hrvat odbio nekoliko ponuda za produženje ugovora jer ih je smatrao finansijski preslabim."

Ove sezone je on osvojio ligu, kup i superkup sa Realom, a još ranije je istakao da sezonom - nije zadovoljan. I da baš zato želi da ostane! 

"Neću pričati o tri titule, ja sam perfekcionista i uvijek želim da pobjeđujem. Ne osjećam se dobro jer smo u ovoj sezoni izgubili evroligašku titulu jedinom utakmicom koju smo odigrali loše. Zbog toga želim da se revanširam navijačima i klubu u godinama koje dolaze s mnoštvom trofeja. Znate, osjećam se kao da su mi ovaj tim i navijači porodica. Primili su me otvorenih ruku dok su mnogi pričali sr**a o meni. Zato želim još da budem tu još dvije godine i da uzvratim ljudima u Madridu za sve lijepo što mi pružaju", rekao je Hezonja.

(MONDO, Sport, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC