• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hezonju zvali u Partizan, njegov odgovor raspametio Grobare: Ostaje bez ugovora za koji dan, klub je na potezu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mario Hezonja očigledno ne bi imao ništa protiv toga da dođe u Partizan.

 Mario Hezonja ne bi imao ništa protiv toga da dođe u Partizan Izvor: MN PRESS

Demantovao je nedavno Mario Hezonja da je sve dogovorio sa Real Madridom oko ostanka u redovima kraljevskog kluba i istakao je da još samo razgovara sa svojim timom, a sada je ponovo "zapalio" maštu navijača Partizana! Nekoliko puta je hvalio atmosferu u "Beogradskoj areni" i isticao da je Partizan veliki klub, a sada je hrvatski košarkaš na instagramu postavio poziv da dođe među crno-bijele!

Jedna navijačka stranica je napravila video u kome ga poziva da potpiše ugovor sa crno-bijelima, a on je to postavio na svom instagram storiju! Malo je reći da se probudila mašta navijača Partizana! 

Hrvatski košarkaš koji ima iskustvo igranja u NBA ligi je od povratka u Evropu jedan od najboljih krilnih igrača Starog kontinenta. Ove sezone je prosječno bilježio 13,7 poena i 4,4 skoka po meču, a uskoro mu ističe ugovor.

Pogledajte stori koji je postavio na svoj profil: 

Izvor: instagram/supermariohezonja

"Kada pričam sa Florentinom on mi kažem da moram da ostanem. Pričao sam i sa Huanom Karlosom Sančezom i Albertom Hererosom i sa svima i imamo iste ciljeve, ali moramo to da dovedemo do kraja. Ali sada nije vrijeme da zamaramo tim sa onime što se dešava sa pojedincima. Doći će perfektan momenat, jer je za nas veoma bitno da osvojimo i ligu. Nadam se da će dobre vijesti doći poslije toga", rekao je nedavno Hezonja o pregovorima sa Real Madridom. 

Osim Real Madrida zna se da ga u narednoj sezoni žele Panatinaikos i Barselona, a bilo je priče i da mu se nudi 7.000.000 evra po sezoni. Što se tiče Partizana, za sada djeluje da je priča oko Hezonje više želja navijača, ali očigledno sam košarkaš ne bi imao ništa protiv da dođe u Beograd. 

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC