• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari ga zvali, Real ga sačuvao milionima: Ne žale novac, ne daju ga Partizanu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni krilni igrač ostaje u Madridu, a pridružiće mu se i Andres Feliz!

 Mario Hezonja ostaje u Real Madridu Izvor: MN PRESS

Dugo je Mario Hezonja bio san navijača Partizana, nadali su se da bi mogao da obuče dres crno-bijelih zbog nekih neslaganja koje je imao sa Ćusom Mateom oko uloge u timu i minutaže... On je hvalio navijače Partizana i atmosferu u Beogradu, ali po svemu sudeći Super Mario ne ide nigdje! Ove sezone je prosječno imao 13,7 poena i 4,4 skoka po meču, a to mu je kod Florentina Pereza osiguralo dvogodišnjii ugovor!

Iako se pisalo da mu Barselona i Panatinaikos nude po 7.000.000 evra po sezoni, on će navodno poslije okončanja finala Endesa lige protiiv Mursije staviti paraf na novi dvogodišnji ugovor sa Realom.

"Kada pričam sa Florentinom on mi kažem da moram da ostanem. Pričao sam i sa Huanom Karlosom Sančezom i Albertom Hererosom i sa svima i imamo iste ciljeve, ali moramo to da dovedemo do kraja. Ali sada nije vrijeme da zamaramo tim sa onime što se dešava sa pojedincima. Doći će perfektan momenat, jer je za nas veoma bitno da osvojimo i ligu. Nadam se da će dobre vijesti doći poslije toga", rekao je nedavno Hezonja.

Osim što će Hrvat ostati u timu, ekipa traži i dodatnog plejmejkera koji bi pomogao Fakundu Kampacu naredne sezone. Izgleda da nema ništa od dolaska Lorenca Brauna, pa je Real dogovorio dolazak reprezentativca Dominikanske Republike Andresa Feliza. Huventudu će biti plaćeno 500.000 evra, a sam Feliz će dobiti ugovor na tri godine. Ove sezone je on u ACB ligi i Evrokupu prosječno imao 14,8 poena, 4,6 asistencija i 1,4 ukradene lopte po meču. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC