• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u evropskoj košarci koju niko nije očekivao! Mariju Hezonji ponuđeno 7.000.000 evra po sezoni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja mogao bi da ostane u Španiji, ali da promijeni dres.

 mario hezonja prelazi u barselonu Izvor: MN PRESS

Bliži se kraj tekuće sezone Evrolige, a timovi već kompletiraju ekipe za narednu. Klubovi žele da se pojačaju i aktiviraju neku "bombu", a ukoliko se desi ono što prenosi Nacionalni radio trešće se tlo i u Španiji i u čitavoj Evropi! Po informacijama koje oni imaju, Barselona sprema šokantan transfer Marija Hezonje, koji je svojevremeno bio njihov igrač i sada je jedan od najbitnijih košarkaša Real Madrida!

Navodno, Barselona je spremna da plaća Marija Hezonju čak 7.000.000 evra, što bi njega učinilo daleko najplaćenijim igračem u evropskoj košarci. Pored toga što je timu stvarno potrebno pojačanje izuzetnog kvaliteta, Katalonci smatraju da vrijedi platiti i slabljenje najvećeg rivala, jer bi tada Real morao da pronađe neko novo rješenje za svoj tim!

Prethodnih nedjelja pričalo se da je Mario Hezonja blizu povratka u Atinu, odnosno u Panatinaikos za koji je već nastupao nakon igranja u NBA. Ukoliko uspije Barselonin plan, hrvatski košarkaš neće se vratiti u grčki tim, već u ekipu koja mu je svojevremeno dala prve minute u evropskoj košarci. A to bi čitavu Evroligu prodrmalo do temelja!

Mario Hezonja je ponikao u rodnom Dubrovniku, zatim je igrao za Zagreb, a već sa 17 godina preselio se u Španiju, gdje je sa Barselonom potpisao trogodišnji ugovor. Prvu sezonu je proveo u rezervnom timu, zatim dobijao šansu i u prvoj ekipi gdje mu je uloga rasla sve do odlaska u NBA.

Na draftu 2015. godine Hezonja je od strane Orlanda izabran kao peti pik, a u timu sa Floride odigrao je naredne tri sezone. Igrao je još i za Njujork i Portland, prije nego što se vratio u Evropu i obukao dres Panatinaikosa. Jednu sezonu proveo je u redovima Uniksa, a već dvije sezone nastupa za Real iz Madrida, sa kojim je prethodne sezone postao šampion Evrope.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:31
Mario Hezonja izjava
Izvor: Mondo/Nemanaj Stanojčić
Izvor: Mondo/Nemanaj Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC