• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hezonja otkrio gdje hoće da nastavi karijeru!

Autor Dragan Šutvić

Hrvatski košarkaš se prvi put oglasio o svojoj sudbini i izrekao potpuno jasnu poruku!

 Mario Hezonja ostaje u Realu  Izvor: ANDREJ CUKIC/EPA

Real Madrid osvojio je titulu prvaka Španije pobijedivši Mursiju i u trećoj utakmici, a nakon trijumfa hrvatski as Mario Hezonja stao je pred novinare i poručio da ostaje u "kraljevskom klubu". Na njegovu poruku da će se sa saigračima boriti za nove titule, on je odgovorio konkretno:

  • Novinarka: "Kažeš da se borimo? Znači li to da ostaješ?
  • Hezonja: "Da. "Sad počinje dio sezone u kom će kancelarije da rade svoj dio posla. Osjećam se kao kod kuće, kao da su ovi ljudi ovdje moja porodica. Pokazali su mi ljubav i kada su drugi pričali laži o meni i volio bih da im za to vratim osvajanjem još mnogo trofeja.”

Nakon nekoliko mjeseci pregovora Marija Hezonje i Reala, tokom kojih nije bio javno potvrđen dogovor, on je sada prvi put definitivno poručio da neće promijeniti tim. Na taj način, vjerovatno je otklonjena i mogućnost da ovog ljeta Hezonja dođe u Partizan, klub za koji je navijao od kada je bio dječak i đak Barselone.

S obzirom na to da je u finalu španskog prvenstva izostao "El Klasiko" Real - Barselona, nije iznenađenje što je tim Ćus Matea rutinski i u tri koraka osvojio 37. titulu prvaka Španije. U posljednjoj utakmici Džanan Musa ubacio je 18 poena, a Mario Hezonja 17. U poraženom timu je bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis ubacio 17 poena - nedovoljnih da Mursija ostvari bar jedan trijumf u finalu.

Mario Hezonja (29) igra za Real od 2022. godine kada je došao iz Uniksa i sa "kraljevskim klubom" osvojio je titulu prvaka Evrope i sada titulu prvaka Španije. Uz Džanana Musu, izvjesno će predstavljati osnov tima i u narednim sezonama, za vrijeme smjene generacije Rudija Fernandeza, Serhija Ljulja, Serhija Rodrigeza... koja je dala mnogo i Realu i svjetskoj košarci.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC