• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni Partizan ni Real - Hezonja ima novi tim! Odjeknula najveća transfer-bomba Evrolige

Autor Dragan Šutvić

Potpuni obrt u pregovorima i transfer koji će zatresti Evropu!

 Mario Hezonja ide u Barselonu  Izvor: EPA-EFE/FILIP SINGER

Mario Hezonja ide u Barselonu! Iako je dovođen u vezu sa Partizanom, za koji navija od djetinjstva i iako je prije nekoliko dana da će ostati u Realu, hrvatski as vratiće se u tim u koji je ponikao.

Prema pisanju "Marke", Hezonja (29) potpisao je ugovor sa Barselonom na četiri godine i to je epilog neuspješnih pregovora Reala i košarkaša iz Dubrovnika. "Nije uspio da nađe zajednički jezik sa klubom i zato će se vratiti u tim koji je bio njegov dom od 2012. do 2015. godine. Blaugrana je ovako zadala snažan udarac nakon sezone u kojoj je ostala praznih ruku", objavio je taj portal.

Mnoge će iznenaditi ova odluka bivšeg igrača Orlando Medžika, Njujork Niksa, Panatinaikosa i Uniksa, prije svega zato što je minulog vikenda, poslije osvajanja titule sa Realom, govorio o "kraljevskom klubu" kao o svojoj porodici.

"Sad počinje dio sezone u kom će kancelarije da rade svoj dio posla. Osjećam se kao kod kuće, kao da su ovi ljudi ovdje moja porodica. Pokazali su mi ljubav i kada su drugi pričali laži o meni i volio bih da im za to vratim osvajanjem još mnogo trofeja.”

Iako su mu se navijači Partizana nadali ovog ljeta, pred njima će i dalje igrati kao gostujući košarkaš. Pogledajte kako su ga dočekivali u Beogradskoj areni:

Mario Hezonja igrao je u Zagrebu kao tinejdžer, a 2012. je prešao u Barselonu, u njoj debitovao u Evroligi, a 2015. je otišao u NBA ligu i ostvario san da nastupa u Sjedinjenim Državama. U Evropu se vratio u Panatinaikos, pa Uniks, a najuspješniji je bio u Real Madridu, sa kojim je prošle godine postao prvak Evrope i to kao jedan od lidera ekipe Ćus Matea. Sada je vrijeme da zatrese Stari kontinent i da postane prva krilna opcija "Blaugrane", nakon rastanka španskog velikana i srpskog košarkaša Nikole Kalinića, koji će se izvjesno vratiti u Crvenu zvezdu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC