• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jam Madar pobjegao iz Partizana, a sad otjeran iz Feberbahčea!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jamu Madaru se odlazak iz Partizana nikako nije isplatio.

 jam madar dobio otkaz u fenerbahceu Izvor: MN PRESS

"Rastali smo se sa našim košarkašem Jamom Madarom koji je nastupao za Fenerbahče u sezoni 2023/24. Želeli bismo da se zahvalimo Jamu Madaru na njegovom doprinosu porodici Fenerbahčea i da mu poželimo uspjeh u novom periodu karijere", navodi se u novoj vesti na sajtu Fenerbahčea. 

Izraelski plejmejker koji je pretprošle sezone igrama u dresu Partizana zaradio nagradu za zvijezdu u usponu Evrolige je ove sezone u jako ograničenoj minutaži  imao 4,3 poena i 2 asistencije po meču, Dok je Dimitris Itudis koji ga je i doveo u klub bio prvi trener igrao je, a onda se trajno preselio na klupu. 

Odlazak Madara iz Partizana u Fenerbahče pokrenuo je veliku lavinu. Klub je pokvario odnose sa njegovim menadžerom Miodragom Ražnatovićem, a prema riječima Željka Obradovića i sam Madar nije održao datu riječ i ispoštovao dogovor koji je klub imao sa njim na kraju pretprošle sezone. 

"Data riječ je meni važnija od bilo čega drugog. Vrlo smo otvoreno razgovarali sa igračima na kraju prošle sezone, otvoreno smo rekli šta klub kome može da ponudi. Ovo je idealna prilika da se javno zahvalim Panteru, Ledeju, Naneliju, Koprivici i Avramoviću koji su produžili ugovore. (...) U slučaju Madara ne mogu da kažem da je sve bilo iskreno. Doletio je iz Tel Aviva da bi pričao sa mnom. Sjedili smo oko dva sata u kafiću blizu moje kuće i pričali o planovima, nije bilo govora o bilo čemu drugom osim minutaže, prilike da igra, planovima, zahvalnosti, napretku koji je ostvario. Rastali smo se, a ja sam tad otišao na trenersku kliniku", rekao je Željko Obradović u jednom od intervjua povodom odlaska Madara.

O toj temi se naravno oglasio i Fenerbahče i pomoćnik generalnog direktora kluba je istakao da je Madar u klub došao kao slobodan igrač. "Madar je imao određeni proces u ugovoru sa svojim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Naš trener Itudis direktno je kontaktirao Željka Obradovića. Nismo uradili ništa nelegalno. Dodali smo u naš tim slobodnog igrača", rekao je Janije.

Nekada ljubimac navijača Madar je u Beogradu nakon svega dočekan zvižduicima, psovkama i uvredama od strane navijača, dok je sa druge strane sa saigračima sačuvao odličan odnos. "Madar je bio tu u toj situaciji, volio bih da je neko drugi bio na njegovom mjestu, ali šta je tu je. Na terenu smo protivnici. I sa bratom kada igram 1 na 1 'zakrvimo', nema prijateljstva na terenu. Madar je brat i tako će uvijek biti", rekao je Danilo Anđušić poslije meča u kome je Izraelac promašio za pobjedu Fenerbahčea nad timom iz Beograda. 

(MONDO)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:14
Jam Madar zvižduci
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC