• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tristan Vukčević ipak ostaje u NBA ligi?

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Tristan Vukčević ima novu šansu u SAD

 tristan vukcevic ostaje u vasingtonu u nba ligi Izvor: MN PRESS

Nekadašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević odigrao je 10 mečeva u prethodnoj NBA sezoni za Vašington Vizardse, a djelovalo je da se na tim mečevima nametnuo u najjačoj ligi. Ipak, prethodnih dana stigla je vijest iz Amerike da je Tristan otpušten, pa su se mnogi zapitali da li je to kraj karijere u NBA i da li se sprema povratak u evropsku košarku nekada najtalentovanijeg učenika Realove škole.

Čini se da su u srijedu uveče stvari postale jasnije. Novinar Majkl Skoto, koji je prije nekoliko dana otkrio detalje o raskidu saradnje, sada tvrdi da će Vašington i Tristan Vukčević potpisati novi ugovor. Ovog puta pod drugačijim uslovima - bivši košarkaš Partizana imaće "dvosmjerni" ugovor što znači da će povremeno igrati i u Razvojnoj ligi.

Ostaje da se vidi u kojoj će ligi Tristan provesti više vremena, ali je jasno da će dobrim partijama moći da se nametne za još mečeva u NBA. Uostalom, zbog toga je i otišao iz Partizana tokom prethodne sezone, kada je vidio da u crno-bijelom dresu neće uspjeti da se izbori za ulogu nosioca.

Tristan Vukčević je ponikao u Realu iz Madrida i bio je jedan od najtalentovanijih igrača u mlađim kategorijama španskog velikana, ali se preselio u Partizan kako bi dobio više minuta u seniorskoj košarci. Ni kod Željka Obradovića nije uspio da se potpuno nametne, pa se preselio na drugi kraj planete i Amerikancima pokazao da je za svoju visinu izuzetno dobar šuter.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:21
KK Partizan vs KK Crvena zvezda
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC