• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li se Milutinov vraća u Partizan? Sve je u rukama jednog čovjeka, odluku čeka i Crvena zvezda

Postoji dosta spekulacija u vezi povratka Nikole Milutinova u Humsku...

 Da li će Nikola Milutinov da se vrati u Partizan Izvor: MN PRESS

Da li će Nikola Milutinov da se vrati u Partizan? Spekulisalo se o tome i prošle godine, isto se dešava i pred početak nove sezone. Da li bi centar srpske reprezentacije mogao iz Olimpijakosa da dođe u Humsku? Prema informacijama "Mozzartsporta" šansa za to postoji, ali ne zavisi samo od crno-bijelih.

"Ključan igrač u čitavoj zavrzlami je Saša Vezenkov i još uvijek nije raščivijana situacija sa Torontom. Jedni tvrde da će ostati u Reptorsima, drugi da se vraća u Evropu i da će potpisati za Olimpijakos. Ako se to desi, onda postoji realna mogućnost da Milutinov izađe iz ugovora koji važi i sljedeće sezone", navodi se u tekstu.

Moglo bi to da ima uticaj i na Crvenu zvezdu. "Ima još jedno ime koje mora da se napomene u čitavoj priči - Filip Petrušev. Nije tajna da ga crveno-bijeli žele, ali bi bilo iznenađenje da grčki klub pusti oba srpska igrača", dodaje se u tekstu.

Na utakmici između Partizana i Olimpijakosa krajem marta su navijači izviždali Milutinova i u njegovu odbranu tada je stao prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović. "Bio sam tužan jer su mi neke slike prošle kroz glavu, kada su naši navijači vrijeđali. 2017. smo Nikoli dugovali oko 200.000 evra i mogao je odmah da naplati taj novac, a napravio je reprogram da ga naplati u narednih 5 godina, kasnili smo kad je bila korona i nismo imali novca, i nije pravio problem", kazao je Mijailović tada.

(Mozzartsport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC