• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena isprozivala Lebrona i njegovog sina: Hoće titulu sa njim, a ja sam to uspjela dok sam bila trudna!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Serena Vilijams je u svom govoru stigla malo i da "pecne" Lebrona Džejmsa zbog toga što će u NBA igrati zajedno sa svojim sinom Bronijem.

 Serena Vilijams prozvala Lebrona Džejmsa zbog Bronija Izvor: Youtube/ESPN

Lebron Džejms igraće sa svojim sinom u NBA ligi. Lejkersi su doveli Bronija Džejmsa kao 55. pika na draftu i to znači da će prvi put u istoriji otac i sin igrati zajedno u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Ta vijest izazvala je veliku buru u svijetu sporta, neki ga prozivaju, neki mu se dive.

Tako je i legendarna američka teniserka Serena Vilijams stigla da malo "pecne" sunarodnika zbog toga. "Lebron želi da osvoji titulu sa sinom u timu. Ja sam to uspjela dok mi je ćerka bila u stomaku. Mislim da svi znamo koja stvar je impresivnija", rekla je Serena tokom svog govora na nagradi "ESPY".

Na bini je bila i njena sestra Venus. Interesantno je da je ta titula bila na Australijan openu 2017. godine i da je Serena pobijedila upravo svoju rođenu sestru u borbi za titulu. "To nije bilo fer, bilo je dva na jedan", našalila se Venus.

Njega i sina je žestoko isprozivao i nekadašnji NBA košarkaš Stiven Hanter. "I sve ovo je nečuvena zloupotreba moći Lebrona Džejmsa i (njegovog agenta) Riča Pola. Ovo je šamar u lice svim klincima koji deru dup*e da bi došli u ligu. Ovo je podmuklo holivudsko sran*e koje mnogo ljudi okreće protiv Lebrona", poručio je Hanter.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC