• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srbija će nešto da izvuče iz rukava protiv Amerike"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Američki novinar Brajan Vinhorst ubijeđen je da Srbija ima nekog "keca u rukavu" za meč sa Amerikancima.

 srbija krije nesto od amerike kaze americki novinar brajan vinhorst Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/MN Press/Mondo

Srbija protiv Amerike igra u polufinalu Olimpijskih igara. Pobjednik ide u borbu za zlatnu medalju, poraženi ide da se bori za bronzu. Sa jedne strane "drim tim" predvođen Lebronom Džejmsom, sa druge "orlovi" predvođeni Nikolom Jokićem. Stiv Ker tvrdi da zna šta je Svetislav Pešić spremio za meč, dok američki novinar Brajan Vinhorst ima suprotno mišljenje.

On je jedan od najpoznatijih Amerikanaca predstavnika "sedme sile" i zanimljivo je da se uključio u jednu emisiju i izjavio da očekuje da će Srbija da napravi neko iznenađenje. "Mislim da Srbija možda radi neku razrađenu taktiku po kojoj krije određene stvari, krije ih od Amerike. Pokušavaju da ne pokažu to Americi, da će da izvuku nešto iz rukava. Lude stvari se dešavaju na ovakvim utakmicama čovječe", rekao je Vinhorst.

Taj klip pojavio se još prije utakmice "orlova" sa Australijom i tada je bio ubijeđen da će u polufinalu da igraju Srbija i Amerika, pa je tako mnogo više pričao o tome. Najviše vremena posvetio je Jokiću, najboljem košarkašu planete. "Svašta se dešava ovdje, ludo je. Jokić ima veću ulogu za Denver nego za Srbiju, što je po meni ludost. Igra 27 minuta po meču, njihov trener Svetislav Pešić je stara škola. Ima sistem igre, rade po tom sistemu iako je bolje ako Nikola ima loptu 98 odsto vremena. Imaju svoj sistem, to je srpski način. Jokić ovdje ne priča za medije, za srpske medije nije pričao od tipa 2016. godine. Ne priča ni sa nama, kaže samo 'ne, hvala'. Ne znamo kako razmišlja", jasan je Vinhorst.

Dok je on ubijeđen da Svetislav Pešić ima neki drugi plan poslije dva poraza od Amerikanaca selektor Ker vjeruje da zna taktiku srpskog tima. "Nećemo da se uspavamo samo zato što smo ih dobili u prethodna dva meča. Moramo da budemo spremni za njih i njihove najbolje napore. Moramo da razmišljamo šta će željeti da promijene i da igraju drugačije. Pretpostavljam da bi Jokić mogao da igra 40 minuta. Šta još imaju u rukavu?", zaključio je Ker.

Amerikanci su favoriti i svi od njih očekuju da će da prođu u borbu za zlato, ali niko ne može da nam oduzme nadu, pa, bar da se nadamo dok se sirena za kraj meča ne oglasi...

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:08
Nikola Jokić MVP skandiranje
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC