• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdu čeka puna Arena i ogroman pritisak: Poslije Dubaija, više nema prava na grešku

Crvena zvezda mora da "vadi fleke" sa otvaranja ABA lige.

 Crvena zvezda Mornar ABA liga najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je startovala takmičenje u ABA ligi porazom od Dubaija i sada čeka meč sa Mornarom u drugom kolu sa imperativom pobede. Duel će se odigrati u "Beogradskoj areni" od 18 časova, a očekuju se skoro ispunjene tribine zato što je prodato oko 11.000 karata, a ulaz na nivo 400 biće slobodan.

Nije ovo početak sezone kakav su zamišljali aktuelni osvajači ABA lige i moraće dobro da se potrude da poprave loš utisak sa samog starta takmičenja. Tada je Crvena zvezda izgledala još uvijek neuigrano i nespremno za najveće domete, a kako se Evroliga približila forma mora hitno da se diže. 

Nakon ovog meča očekuje se premijerna utakmica evroligaške sezone, a kao i prošle godine prvi rival je iz Francuske. Na startu prošle sezone razbijen je Asvel na domaćem terenu, a sada se ide na noge novom evroligašu ekipi Pariza koja je prošle godine osvojila Evrokup.

ZVEZDA KOMPLETNA, SFEROPULOS MORA DA BIRA

Izvor: MN PRESS

"Očekuje nas prva utakmica na našem terenu i pred našim navijačima i želimo da odigramo dobru utakmicu. Tek je početak sezone i želimo da uspostavimo sistem i način igre koji će nam donijeti rezultat na terenu. Poštujemo i respektujemo našeg protivnika i u skladu sa time ćemo i odigrati ovu utakmicu“ rekao je trener crveno-bijelih Janis Sferopulos.

Iz kluba je došla informacija da je tim trenirao u kompletnom sastavu, a vidjećemo ko će biti u 12 izabranih za utakmicu sa Mornarom. Pred duel je svoju prognozu istakao i Dejan Davidovac. "Želimo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmijenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vrijeme da se uigraju. Zato njihov ubjedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobjeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lijep uvod u nedjelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige. Pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u subotu", rekao je krilni košarkaš Crvene zvezde.

A KO DOLAZI U GOSTE?

Izvor: MN PRESS

Mornar iz Bara je djelovao nespremno za sezonu, a onda su u jednom danu doveli čak šest pojačanja i uspjeli tik pred početak takmičarske godine da sklope ekipu. Prošle godine su promijenili jako puno igrača, ali su na kraju uspjeli da pobjegnu sa samog dna tabele. Sada će u sastavu biti veliki broj Amerikanaca, ali i neka poznata lice iz ABA lige poput Ilije Đokovića, kao i Aleksa Ćubić, Lovro Buljević...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC