• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić vraća samopouzdanje "igosima": Zadar mora da padne u Laktašima!

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee sa novim-starim trenerom Draganom Bajićem u nedjelju (2'.00) dočekuje Zadar u petom kolu ABA lige.

 Igokea - Zadar, ABA liga 5. kolo Izvor: MN PRESS

Oba tima nisu zabilježila nijednu pobjedu na startu sezone, pa će u Laktašima u derbiju začelja regionalnog takmičenja konačno jedan osvojiti bodove.

Bajić je u najavi susreta sa Zadranima istakao da je poslije četiri vezana poraza, "igosima" neophodno vratiti samopouzdanje jer je po njegovom mišljenju, problem "psihološke prirode".

Možda će vas zanimati

"Situacija je specifična, i mi i Zadar smo u lošim pozicijama. Sve što se dešavalo sa trenerom (Aleksandrom) Trifunovićem je dovelo do toga da ekipa odreaguje nešto lošije iako ne sumnjam u to da je Marko Barać kvalitetno radio svoj posao. Dogodila su se dva poraza na jednu loptu. Mislim da je najveći problem ekipe psihološke prirode. Ja sam neko ko će stati iza njih i preuzeti odgovornost, a svakako očekujem da će oni odgovoriti na najbolji mogući način. Koliko će oni moći da ispoštuju zahtjeve, ne znam, ali svi zajedno ćemo se truditi da se što bolje spremimo. Nikom nije lako gubiti, posebno na jednu loptu, ali zaista pokušavamo kroz razgovore da vratimo ekipi samopouzdanje. Ovdje ima jako puno kvalitetnih igrača, možda nedostaje onih 'gladnih'. ali ja sam taj koji treba da izvuče maksimum od njih", rekao je povratnik na klupu Aleksandrovčana.

Košarkaš Igokee Marko Tomas istakao je da je neophodno zaboraviti prethodne četiri utakmice i fokusirati se na sljedećeg rivala.

"Moramo se resetovati i krenuti kao da je početak prvenstva. Svi smo mi svjesni u kakvoj se situaciji nalazimo, a mnogo naših igrača je već bilo u sličnom momentu. U sportu postoji samo pogled prema budućnosti. Trebamo skupiti snage, i uraditi sve da dođemo do pobjede. Imamo četiri poraza, ali u tri utakmice veoma lako se moglo okrenuti da pobijedimo, međutim, to se nije dogodilo. Zadar je isto u teškoj situaciji, mi sad imamo još jedan trening da napravimo dobru pripremu i nadam se da bi da pobjeda konačno trebala doći. Zadar je specifična ekipa, prošle godine su iznenadili Partizan u gostima i onda su uspeli kroz baraž da ostanu u ligi. Alen im je glavni igrač, tu je iskusni Ivanov na kojem će se takođe bazirati igra i koji će pokušati iskoristiti naše slabosti ali se nadam da se to neće dogoditi". rekao je Tomas.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC