• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije stara vijest, opet je to uradio: Jokić za pobjedu na 2,4s do kraja!

Autor mondo.rs

Drugu utakmicu zaredom srpski reprezentativac Jokić riješio je pobjedničkim košem, ovoga puta preko Entoni-Taunsa... Pogledajte majstoriju u stilu velikog Dirka!

Pričaju da nije još u pravoj formi, a on "rješava" utakmice!

Prije samo dva dana Nikola Jokić postigao je koš za pobjedu protiv Filadelfije preko Džoša Ričardsona (100:97), a onda je u noći između nedjelje i ponedjeljka donio novu pobjedu Denveru u susretu sa Minesotom, i to nakon produžetka, vrlo sličnim rezultatom (100:98).

Možda će vas zanimati

Ovoga puta Denver je imao veliko vođstvo, činilo se da će lako privesti utakmicu kraju, ali im se igra "raspala" u četvrtoj četvrtini i Minesota je izborila produžetak.


Tamo je odgovornost ponovo preuzeo Nikola Jokić i pri rezultatu 98:98 odigrao je protiv Entoni-Taunsa i potom iz okreta, pomalo u stilu Dirka Novickog, postigao koš za pobjedu na 2,4 sekunde do kraja, na opšte oduševljenje svih navijača u hali Minesote.


"Džoker" je utakmicu završio kao najefikasniji u svojoj ekipi sa 20 poena, šest skokova i sedam asistencija, dok su svi starteri bili dvocifreni.

Marej je imao 15 poena, Pol Milsap 14 (i deset skokova), dok su Barton i Heris pomogli sa po 13 poena. U redovima Minesote koja se borila koliko je mogla prednjačili su Tauns i Vigins sa po 25 poena, dok je Okodži sa klupe dodao 17.

Pogledajte trenutak pobjede za Denver...

Majstorija srpskog košarkaša Jokića za pobedu.
Izvor: YouTube/Denver Nuggets


Osim ove utakmice, i meč Porlanda i Atlante riješen je poslije produžetka (124:113) uz blistave partije Lilarda (30 poena) i poraženog Janga (35), dok je svakako najzanimljiviji meč večeri odigran u Kaliforniji gdje su Lejkersi dočekali šampiona - Toronto - i izgubili su!

Reptorsi su slavili 113:104 i tako su prekinuli niz od sedam pobjeda Lejkersa, ponovo zahvaljujući sjajnim Sjakamu (24p i 11 sk) i Vanvlitu (23p i 10 as).

U ekipi Lejkersa nedostajao je košgeterski učinak Lebrona Džejmsa, ali je ponovo "Kralj" došao do tripl-dabla zabilježivši 13 poena, 13 skokova i 15 asistencija. Najefikasniji u redovima domaćina bio je Entoni Dejvis sa 27 poena, ali to je bilo malo za pobedu.



REZULTATI

Minesota - Denver 98:100*
Orlando - Indijana 102:109
Filadelfija - Šarlot 114:106
Oklahoma - Milvoki 119:121
Njujork - Klivlend 87:108
Finiks - Bruklin 138:112
Portland - Atlanta 124:113*
L.A. Lejkersi - Toronto 104:113

*poslije produžetka

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC