• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdino putovanje teško i još nije gotovo: Berlin - Frankfurt - Kaunas

Autor mondo.rs

Crveno-beli iz Nemačke idu u Litvaniju.

 Zvezdino putovanje teško i još nije gotovo: Berlin - Frankfurt - Kaunas Izvor: MN PRESS

Jutro posle poraza na gostovanju Albi, Crvena zvezda nastavlja put Evropom.

Crveno-beli otišli su preko Frankfurta u Litvaniju, jer će u Kaunasu u četvrtak od 19 časova igrati protiv Žalgirisa, u utakmici 10. kola Evrolige.

Možda će vas zanimati

Zvezdini problemi su poznati, kao i njena serija loših igara i rezultata, ali u ovakvom ritmu nema vremena za zastajanje i osvrtanje.


Pred crveno-belima (skor 2-7) je duel protiv tima Šarunasa Jasikevičijusa, koji je u dosadašnjih devet kola ostvario pobedu više (3-6), a trener srpskog i regionalnog šampiona Andrija Gavrilović neće računati na Džejma Gista, Stratosa Perperoglua i ostaje da se vidi da li će koristiti Mohameda Fajea, koji u Berlinu nije bio na parketu.

"Naredna utakmica još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku, nakon novog putovanja, i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon uzastopna poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom na teren. Mi sa naše strane moramo da pronađemo rezerve i da odigramo dobru utakmicu odgovorimo našom energijom. U protokolu nam je 14 igrača, očekuje nas trening večeras nakon još jednog dugog puta, i nakon njega ćemo da odredimo sa kojim snagama ćemo izaći na teren u Kaunasu", rekao je trener Gavrilović, a preneo klupski sajt.

Zvezdin kapiten Branko Lazić ispratio je kako se kretao rezultat uzbudljivog meča Žalgiris - Panatinaikos.

Izvor: MN PRESS

"Sigurno da imaju veliki motiv i veliku energiju i želju da prekinu niz od tri poraza, uz to igraju na svom terenu i u ovako kratkom roku to je prednost koja nije mala. Znamo odakle nam preti opasnost, ekipa ima dosta igrača iz prethodne sezone, imaju odličnu atmosferu u hali, ali sve će biti mnogo lakše ako budemo čvrsti i bez padova u igri" rekao je kapiten crveno-belih.

Ovo će biti sedmi duel dva kluba u Evroligi, Žalgiris vodi 4-2 u pobedama, a u poslednjem duelu koji je igran u dvorani "Aleksandar Nikolić" Crvena zvezda je trijumfovala 77:65.

Crveno-beli se vraćaju u Beogradu petak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC