• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković o Žižoviću: Nadam se da će ovaj put biti korektniji

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Zrinjski sa novim trenerom stiže u Banjaluku, a na kormilu Mostaraca debitovaće Mladen Žižović, koji će tako nakon samo 20 dana ponovo gostovati na Gradskom stadionu.

 Vico Zeljković o Mladenu Žižoviću: Nadam se da će ovaj put biti korektniji Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Očekujemo da će trener Mladen Žižović biti korektniji, nego kada je ovdje gostovao sa Radnikom", rekao je danas predsjednik Borca Vico Zeljković na vanrednoj pres konferenciji, na kojoj je javnosti saopšteno da je sa trenerom Branislavom Krunićem dogovoren produžetak saradnje.

Prvi čovjek banjalučkog premijerligaša osvrnuo se na utakmicu od prije dvadesetak dana, kada je Radnik na Gradskom stadionu bio gost Borca.

Banjalučani su tada slavili 2:0, a meč je obilježio trenutak kada su Bijeljinci, nezadovljni suređenjem Aleksandra Njegomirovića, željeli da napuste teren. Ipak, na kraju su odustali od te odluke.

Prisjetite se tog trenutka...

Više o meču Borac - Radnik

"Želio bih da pohvalim čelne ljude Radnika Mladena Krstajića i Nebojšu Tomića, sa kojima imamo veoma dobru komunikaciju i saradnju. Međutim, ono što se dešavalo na utakmici Borac - Radnik nije bilo korektno od strane trenera Žižovića, koga ja cijenim kao stručnjaka, ali to nema veze sa ovom pričom. On je general i vođa te ekipe i nije smio da dozvoli da se to dešava. Faktički, igrači su željeli da napuste teren, a ne vidim da su to htjeli u nekim drugim utakmicama. Konrektno, na posljednjoj utakmici sa Sarajevom, imali su dvije sporne situacije, gdje nisu reagovali na takav način. Smatram da Žižović nije bio korektan, ali to ide njemu na čast", poručio je Zeljković.

Naknadno su arbitri sa ovog meča žestoko kažnjeni. Glavni sudija Njegomirović, sa pomoćnicima Sretenom Udovičićem i Igorom Radakovićem, kao i četvrti sudija Miloš Gigović, neće biti delegirani u narednih 10 utakmica.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Poslije utakmice, mislim da je bez potrebe napravljena klima po kojoj je taj meč najveći problem fudbala BiH u posljednjih 12 godina. Pokazale su se tu neke stvari za koje znamo, da mnogima ne odgovara jak i čvrst Borac. Međutim, ne osvrćemo se na to. Daje nam sve to dodatnu snagu i energiju da nastavimo svoj rad i klub vratimo tamo gdje mu je mjestu - u borbu za najviši plasman i mjesto koje vodi u Evropu", zaključio je predsjednik Borca.

Duel Borca i Zrinjskog, ujedno i derbi 17. kola Premijer lige BiH, na programu je u subotu na banjalučkom Gradskom stadionu, od 16 časova.

Više o Borcu

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC