• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić poslije Partizana: Pojedinci su debelo plaćeni, a ne daju maksimum!

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić nije imao mnogo šta da zamjeri svom desetkovanom timu poslije poraza od Partizana u 12. kolu ABA lige, ali je ponovio da pojedinci nikako da opravdaju visoka primanja.

 ABA (12. kolo) Partizan - Igokea 89:73, izjava Dragan Bajić Izvor: MN PRESS/NEBOJŠA PARAUŠIĆ

"Igosi" su desetkovani otputovali u Beograd!

Bajić je na put poveo samo osam igrača uz trojicu mladih košarkaša i dok su Aleksandrovčani imali snage bili su ravnopravan rival sa crno-bijelima, ali zbog nedostatka rostera, domaćin je stigao do ubjedljive pobjede - 89:73.

Možda će vas zanimati

"Čestitke Partizanu na zasluženoj pobjedi, ja im želim mnogo sreće u nastavku prvenstva. Što se tiče samog meča, uz sve probleme koje imam, a ko hoće da ih vidi, sa osam igrača sam stigao u Beograd uz trojicu klinaca i Dorela Rajta, koji sigurno nije spreman da iznese teret ovakve utakmice i ovakvog ozbiljnog protivnika. Međutim, nemam šta da zamjerim svojim igračima. Dok smo imali svježine i energije zbog smanjene rotacije smo koliko-toliko pružali otpr. Dosta je bilo dobrih stvari i momenata i u defanzivnom i ofanzivnom smislu. Ali, smanjena rotacija protiv ozbiljnog protivnika znači puno", rekao je Bajić poslije meča koji je ostavio Igokeu prikovani za dno tabele.

Prema njegovim riječima, ponovio je da je pojedinci ne daju maksimum na terenu, što mu se ni najmanje ne dopada.

"Ipak, moram da istaknem da pojedini igrači, koji su dobro plaćeni, ne daju to zbog čega su plaćeni. Dosada sam trpio neke stvari, ali više ih neću trpiti. Igraće djeca, kao večeras, daću im šansu jer znam da će ostaviti srce na parketu i da će se boriti. Ostaje nam nastavak prvenstva uz sve ove probleme. Bez Marka Tomasa smo duži period i pitanje je kad će se vratiti. Vaidas Kariniauskas će biti odsutan šest-sedam narednih nedelja, Kinan Evans se takođe povrijedio na prethodnom meču u prvenstvu BiH i za njega ne znam kad će se vratiti. Ako uspijemo da popunimo tim sa nekim gladnim momcima željnim dokazivanja što me tokom karijere pratilo u Igokei, da popunimo roster da imamo neki trenažni proces, kako bismo pokušali da izborimo opstanak što je najvažnije u ovom momentu".

Bajić nije pominjao imena niti je želio previše da konkretizuje probleme sa igračima koji po njegovom mišljenju ne ostavljaju srce na terenu.

"Neki igrači ne daju ono zbog čega su dovedeni. Od samog trenažnog procesa, ponašanja, odnosa i same igre. Sad sam u svlačionici rekao da su pojedinci debelo plaćeni, a to ne daju na terenu. Siguran sam da će ovi momci koji su željni dokazivanja dati mnogo više, iako finansijski primaju mnogo manje. Tako ja gledam na stvari iz mog ugla. Uvijek sam selektirao karakterne i poštene igrače. Svaki igrač mora ostaviti srce na parketu, a kod nas pojedinci ne daju maksimum", razočaran je trener "igosa".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC