• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ol-star se bliži: Ovako možete glasati za Srbe u NBA

Autor mondo.rs

Pročitajte kako da podržite učešće svojih ljubimaca u revjialnom spektaklu u Čikagu.

 NBA ol star glasanje za igrače Izvor: MN PRESS

U noći između četvrtka i petka, na Božićno veče u Americi, počeće glasanje za predstojeću Ol-star utakmicu u Čikagu, zakazanu za 16. februar.

Prošle sezone, Nikola Jokić postao je prvi Srbin još od Peđe Stojakovića koji je nastupio na najpoznatijoj košarkaškoj revijalnoj utakmici i igrao 13 minuta u društvu saigrača Stefa Karija, Rasela Vestbruka, Džoela Embida, Janisa Adetokumba...

Možda će vas zanimati

Ove sezone, Denver igra još bolje, a Nikola ga predvodi i već je ostvario šest tripl-dablova, pa bi sada bilo iznenađenje ako ne bude u Čikagu.

Za Jokića, kao i za ostale srpske NBA igrače - Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu, Bobana Marjanovića i Marka Gudurića možete glasati na ova četiri načina:

- na sajtu nba.com, gde može da se glasa jednom dnevno (na 24 časa) - sa mobilnog telefona ili sa desktop pretraživača. Dok biraju startere, navijači tu mogu da odaberu dva beka i tri igrača na poziciji krila i centara iz obe konferencije.

- na NBA aplikaciji (na Android i iOS operativnim sistemima). Navijači mogu da glasaju jednom dnevno, takođe po principu kao i na sajtu.

- na Guglu (google.com) kada se u pretrazi ukuca "NBA vote" ili "NBA All-Star Vote", ili u prostoj pretrazi imena igrača ili ekipe. Navijači mogu da glasaju za do 10 igrača dnevno od 25. decembra do 20. januara.

- koristeći "google assistant", prostim izgovorom u mikrofon "Ok Google, vote for the NBA All-star Game". Navijači takođe mogu da glasaju za po 10 različitih košarkaša dnevno, od 25. decembra do 20. januara.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC