• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panter debituje za Zvezdu u Evroligi, Šakota kaže: Zato je tu! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Amerikanac će u četvrtak debitovati za crveno-bijele. Trener Dragan Šakota govorio u najavi meča o njegovom stanju i trenutnoj formi.

 Crvena-zvezda-Bajern-TV-prenos-Sport-klub-Evroliga-Dragan-Sakota-Dejan-Radonjic-Kevin-Panter Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Nova godina protiče radno za Crvenu zvezdu. 

Prvog dana 2020, ekipa Dragana Šakote bila je na okupu u Štark areni, gdje će u četvrtak od 19 časova igrati protiv Bajerna utakmicu 17. kola Evrolige.

Možda će vas zanimati

"Čestitam svima Novu godinu i želim sve najbolje", rekao je Šakota na početku razgovora sa novinarima prije treninga.

"Nova je godina, a cilj nam ostaje da pokušamo da pobijedimo u svakoj utakmici. Klasika je već reći da su teške utakmice u Evroligi, Bajern je stabilna ekipa, imaju dobre rezultate, prvaci su i očekujemo drugačiju ekipu po načinu igranja od onih koje smo igrali u zadnje vrijeme. Jako su dobro organizovani u igri ispod koša, iz čega proizilaze otvoreni šutevi, time se bavimo već nekoliko dana, u nadi da ćemo sutra u punoj dvorani, uz podršku, odigrati dobru utakmicu", izjavio je on.

Na klupi Bajerna sjedi Dejan Radonjić, najtrofejniji trener u istoriji crveno-bijelih, koji će prvi put voditi ekipu protiv Zvezde od rastanka u ljeto 2017.

"U ono vrijeme kada je bio trener ovdje pratio sam rezultate i utakmice i Zvezda je igrala specifičan način igranja, jako agresivan na lopti, to je bilo tako prepoznatljivo da je bilo karakteristika trenera. Davao sam mu tada sve čestitke za rezultate, ostavio je jako lijepe rezutate i sebe u istoriji Zvezde".

Da li je situacija oko neodigranog meča protiv Budućnosti uticala na Zvezdin ritam?

"Umjesto putovanja odradili smo to ovdje, pokušavali smo da najmanje mislimo o tome i o posljedicama. To su neke odluke koje prevazilaze naše kompetencije, idemo dalje, treniramo i spremamo se za sljedeću utakmicu. To su naša razmišljanja".



Da li je crveno-bijelima prijao dan više odmora?

"Svi bismo voljeli kada bi nam se dalo više dana da se oporavimo, bolje uigramo. Imamo tri nova igrača u procesu uigravanja, a to je nemoguće raditi samo kroz utakmice. Ekipa koja stalno igra ulazi u jedan ritam i mislim da smo u posljednje vrijeme bili u sasvim solidnom ritmu".

Kevin Panter biće dio tima u četvrtak.

"Trebalo bi da bude u sastavu, zato smo ga doveli. U posljednje vrijeme nije bio u sastavu Olimpijakosa, a pošto Olimpijakos igra Evroligu pretpostavljam da je malo ispao iz ritma, ali to se vraća samo kroz utakmice", dodao je Šakota.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC