• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić dobio NAJVIŠE glasova za Ol-star, (pre)mala podrška za Jokića

Autor mondo.rs

Slovenac oteo "slavu" Džejmsu i Adetokunbu...

Zahuktava se!

Poslije prve sedmice glasanja za Ol-star utakmicu - najviše glasova navijača dobio je mladi slovenački košarkaš Luka Dončić koji je iza sebe ostavio dvije velike NBA zvijezde - Janisa Adetokunba i Lebrona Džejmsa, "kapitene" iz prošle godine.

Možda će vas zanimati


Dončić je za sada dobio 1.073.957 glasova, što je najviše na zapadu ispred "Kinga" (1.020.851), a za nepunih 600 glasova više od lidera istoka - "Greak Freaka" (1.073.358).

Na zapadu su zavidan broj glasova dobili i Entoni Dejvis (Lejkersi, 955.246), Džejms Harden (Hjuston, 749.080) i Kavaj Lenard (Klipersi, 740.657), a možda se više očekivalo od podrške za Nikole Jokića koji je trenutno rangiran na sedmom mjestu "unutrašnjih igrača" sa 160.934 glasa, ispred "Mela".

Igrači na istoku su dobili mnogo manju podršku, pa su tako pola miliona glasova "prebacili" još samo Žoel Embid (Filadelfija, 606.534) i Paskal Siakam (Toronto, 544.302).



NBA Ol-star utakmica se igra 16. februara u Čikagu, a ni ovoga puta ekipe se neće dijeliti na "Istok" i "Zapad" nego će ih birati kapiteni, igrači sa najviše glasova u dvije konferencije.

Glasovi navijača vrijede 50% u ukupnom skoru za izračunavanje deset startera NBA Ol-star utakmice. Sa po 25% važe se još i glasovi svih aktivnih igrača u NBA i novinara. Biraju se dva "beka" i tri igrača "unutrašnje linije".

Glasanje traje do 20. januara, a podršku možete dati putem društvenih mreža dopisujući uz ime i prezima igrača i hešteg #NBAVote, odnosno glasanjem na zvaničnoj stranici.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC