• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čovjek maler: Del Potro (opet) preskače Australijan Open

Autor mondo.rs

Delpo još osjeća bol u koljenu i neće biti potpuno spreman da zaigra na prvom grend slemu sezone u Melburnu, prenose mediji u Argentini

Huan Martin del Potro je u junu prošle godine morao da se povuče i ranije okonča sezonu zbog problema sa kolenom, a poslije operacije i šest mjeseci pauze i dalje osjeća bolove.

Argentinac neće biti spreman za početak sezone i najvjerovatnije će propustiti Australijan Open, prvi grend slem sezone, koji startuje 20. januara u Melburnu.

Možda će vas zanimati

Lokalni list iz Tandila, Del Potrovog rodnog grada, objavio je da je visoki Argentinac proslavio Novu godinu sa porodicom i da ih je tom prilikom izvjestio da neće biti u stanju da zaigra na Australijan Openu.

Nažalost, sjajnog tenisera posljednjih godina brojni zdravstveni problemi spriječili su da ostvari uspješniju karijeru, nakon što je pred kraj prošle decenije bilježio sjajne rezultate i osvojio svoj jedini grend slem trofej u karijeri - US Open 2009. godine.

Argentinski dnevnik "La Nacion" objavio je da Delpo neće nastupati na prvom grend slemu u 2020. godini, već da će početak sezone odložiti za sredinu februara.

"Huan Martin osjeća i dalje bolove u operisanom kolenu, ali vjeruje se da bi mogao da se vrati na turniru u Delrej Biču na Floridi, koji počinje 17. februara", navodi argentinski dnevni list.

Huan Martin del Potro, koji je najbolje rezultate na Australijan Openu ostvario 2009. i 2012, kada je igrao četvrtfinale, tako će peti put u posljednjih šest godina propustiti takmičenje u Melburnu. On je od 2007, kada se prvi put pojavio, pa do 2014. bio redovni učesnik Aus Opena, a od tada je nastupao samo jednom - 2018. godine, kada je u trećem kolu poražen od Tomaša Berdiha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC