• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Micov vodio Milano do tesne pobede, Real rutinski u Lionu

Autor mondo.rs

Luis Skola takođe zapažen u pobedi italijanskog tima.

 Evroliga rezultati Olimpija Milano - Zenit 73:72, Asvel - Real Madrid 78:87 Izvor: MN PRESS

Rezultatska "klackalica" u Milanu pripala je domaćem timu, pošto je Olimpija uspela da iščupa pobedu Zenitu iz Sankt Peterburga.

OLIMPIJA MILANO - ZENIT 73:72 (19:17, 22:24, 14:15, 18:16)

Možda će vas zanimati

Italijanski tim je u meču punom rezultatske neizvesnosti uspeo da upiše devetu pobedu u sezoni u popne se na sedmo mesto Evrolige, nakon što je posle uzbudljive završnice ipak Milano slavio sa pola koša prednosti.


Vladimir Micov je bio najefikasniji u timu Olimpije sa 13 postignutih poena za 27 minuta provedenih na terenu, a svesrdnu pomoć imao je u Luisu Skoli koji je sa 10 poena i 10 skokova ostvario "dabl-dabl" učinak.

Prednost nijednog od dva tima nije prelazila sedam poena tokom čitavog susreta, a u uzbudljivoj završnici su domaći uspeli da odole uprkos tome što je Zenit pogodio tri trojke.

Poslednju u samom finišu pogodio je Truškin, smanjivši na 73:72, ali nije bilo dovoljno vremena za još jedan napad i pokušaj da se stigne do šokantnog preokreta.

Zenit je time ostao jedini tim sa samo četiri pobede u Evroligi, te nije iznenađenje da su na poslednjem mestu na tabeli.

OLIMPIJA MILANO: Micov 13, Tarčevsi 11, Gudaitis 10, Skola 10 (10 sk), Rodrigez 8, Sajks 7, Moraskini 5, Bruks 4, Dela Vale 3, Rol 2, Vajt bez poena.

ZENIT: Ajon 15, Holins 14, Albisi 12, Tomas 11, Kvostov 7, Abromaitis 6, Truškin 5, Ponitka 2, Puškov, Zubkov i Ajverson bez poena.

Izvor: MN PRESS

Real Madrid je bez većih problema savladao Asvel u Lionu - 87:78.

Iako konačni rezultat to ne pokazuje, Real rutinski kontrolisao rezultat sve od finiša druge četvrtine. U jednom trenutku su imali i 20 poena prednosti, a najbolji u pobedničkom timu bio je Trej Tomkins sa 20 poena i sedam skokova.

Rudi Fernandes i Džordan Miki su ubacili po 18 poena, dok Asvel nije mogao da se nosi sa dobrim šutom Reala iz igre.

Real je tako upisao 14. pobedu u Evroligi, koliko još ima samo Efes, pa su oni i na deobi prve pozicije, uz skoro identičnu koš-razliku. Asvel je devetim porazom skliznuo na tabeli, pa je sada i iza Crvene zvezde koja ima identičan skor (8-9).

ASVEL: Kahudi 18 poena, Pejn 11, Lomaš 10, Žan-Čarls 10, Džordan 8, Maledon 7, Džekiri 6, Lajti 5, Bako 2, Noua i Diot bez poena.

REAL MADRID: Tompkins 20 poena, Fernandez 18, Miki 18, Laprovitola 12, Koser 11, Tavares 6, Kampaco 2, Tejlor i Mejri bez poena.

Sve rezultate i tabelu možete da pronađete ovde.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC