• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Triler u Novom Mestu: Krka odigrala za Partizan i ''šokirala'' Budućnost

Autor mondo.rs

Košarkaši Krke uspeli su da savladaju Budućnost iz Podgorice, dosadašnjeg lidera u regionalnom takmičenju.

 Krka - Budućnost 73:72 ABA liga  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana će imati priliku da se osame na čelnoj poziciji ABA lige nakon što je Krka u Novom Mestu savladala goste iz Podgorice (73:72).

Ključne poene na meču je postigao Glen Kouzi, na dve sekunde pre kraja meča. Košarkaši Budućnosti su imali vremena za poslednju akciju, ali nakon tajm-auta nisu uspeli da stignu do koša.

KRKA - BUDUĆNOST 73:72

Možda će vas zanimati

Hala u Novom Mestu neće ostati u lepom sećanju ni navijačima Budućnosti. Ekipa Krke napravila je još jedno veliko iznenađenje u ovoj sezoni ABA lige, a ovaj rezultat mogao bi da promeni i vrh tabele.

Ekipa beogradskih crno-belih će imati priliku da se pobedom nad drugim predstavnikom Slovenije odvoji na tabeli, što bi moglo da znači čak i prvo mesto na kraju ligaškog dela. Da li će se to desiti, videćemo, a meč možete pratiti uživo na našem portalu.

Domaćin je susret otvorio veoma neefikasnom igrom, ali su uspeli da se vrate u meč tokom druge četvrtine. Od tada su zaigrali mnogo čvršće, nisu dozvoljavali rivalu da se odlepi, iako je tim iz Podgorice nekoliko puta pokušavao to da uradi.

Najbolji pojedinac susreta bio je Glen Kouzi koji je ubacio 21 poen, uključujući i trojku za pobedu. Pratili su ga Ivan Ramljak sa 16 i Marko Jošilo sa 14 poena, a samo još četvorica košarkaša su pogađala večeras.

U poraženom timu se isticao Džastin Kobs koji je ubacio 17 poena. Jedan poen manje je imao Kilpatrik, koji je nesportskom ličnom u finišu susreta pokvario utisak, a dvojicu Amerikanaca je pratio njihov zemljak Martin sa 11 poena.

ABA liga, 15. kolo:

petak
Cibona - Zadar 89:60

subota
Krka - Budućnost

Partizan - Cedevita Olimpija
Mornar - Primorska

nedelja:
Igokea - FMP

ponedeljak:
Mega Bemaks - Crvena zvezda

Tabela: Partizan 11-3, Budućnost 11-4, Cedevita Olimpija 10-4, FMP 9-5, Primorska 8-6, Crvena zvezda 8-6, Mornar 7-7, Krka 6-9, Cibona 5-10, Zadar 4-11, Igokea 4-10, Mega Bemaks 3-11

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC