• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Larkin je najbolji i u Madridu, Larkin je najbolji u cijeloj Evropi!

Autor mondo.rs

Poslednji meč 21. kola Evrolige protekao je u znaku Šejna Larkina, kao i prethodna tri kola ovog takmičenja.

Ostaće pitanje i nakon ovog kola, da li i na koji način može da se zaustavi Efes? Dok Fenerbahče tek pronalazi formu, ekipa Ergina Atamana, drugi predstavnik turske u eliti, ne smanjuje gas.

Igralo se večeras u Madridu, a bilo je za očekivati da se timovi Reala i Efesa ''pobiju'' za prvo mjesto na kraju regularnog dela Evrolige. sada je ta pozicija mnogo bliža timu za koji igra Vasilije Micić.

Možda će vas zanimati

 REAL MADRID - EFES 75:80

Srpski reprezentativac ni večeras nije bio u sastavu ekipe, još uvek se oporavlja od povrede, a znamo svi šta to znači. Šejn Larkin je opet bio maestralan, pa je i na ovom susretu bio najbolji.

MVP posljednja tri evroligaška kola je ponovo istakao kandidaturu za to priznanje, jer je svom silinom vukao Atamanovu četu do pobjede nad ekipom Pabla Lasa. Efes je uspeo da trijumfuje, ali posao nije bio lak.

Prva četvrtina susreta u Madridu je bila potpuno izjednačena, a svaki od preostala tri dijela meča dobili su gosti. Sačuvana je prva pozicija na tabeli, odbijen je napad Madriđana i već sada možemo zaključiti da Efesovi rezultati od prethodne sezone nisu nikakav incident.

Pokušavao je Real u finišu susreta da se približi, bio čak i blizu neizvjesne završnice, ali nisu mogli do konačnog preokreta. Turski tim je stigao do veoma važne pobjede na gostovanju.

Larkin je susret završio sa 32 poena (indeks 36), Tibor Plajs je dodao 13 i tu se lista girača sa dvocifrenim učinkom završava. Real Madrid je bolje rasporedio poene, među dvocifrenima su bili Trej tompkins (15), Serhio Ljulj (13) i Fakundo Kampaco (10), ali je pobjeda bila nedostižna.

Rezultate 21. kola i tabelu nakon ove runde pogledajte na linku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC