• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka skrhan: Posebna posveta za Kobija, Điđi i ostale (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Dončić je priznao da je jedva odigrao prvi meč posle pogibije Kobija Brajanta, koji mu je bio uzor

 Luka Dončić skrhan: Posebna posveta za Kobija Brajanta, Điđi i ostale (FOTO, VIDEO) Izvor: Guliver/Getty images/Tom Pennington

Luka Dončić prevodio je Dalas do pobede na meču protiv Oklahome (107:97) upisavši 29 poena, uz 11 skokova i pet asistencija.

Slovenac je bio najfikasniji na tom duelu, ali je priznao nakon trijumfa da mu je bilo izuzetno teško da igra. Rekao je da ga je pogibija Kobija Brajanta duboko potresla i da mu je bilo veoma teško da bude koncentrisan na događaje na terenu.

Možda će vas zanimati

"Za mene je to bilo jedna od najtežih utakmica, jer još uvek ne mogu da verujem da se to dogodilo", priznao je skrhani Luka.

"Mnogo je me pogodilo to što se dogodilo i bilo mi je veoma teško da igram. Posle prve četvrtine sam pao, ne mogu da objasnim šta mi se dogodilo", spuštene glave ispričao je Dončić.

On je naveo da je bio veliki poštovalac Kobija Brajanta i da je on imao mnogo uticaja na njegovu karijeru.

"Mnogo sam ga voleo. Lebron i on su igrači koje sam gledao kada sam počeo da igram košarku, oni su me motivisali. Mnogo me je sve to pogodilo i pamtiću ga po svemu. Pre mesec dana smo se sreli u Stejpls centru, pričali smo. Znate, Kobi je znao ko sam ja, neverovatno. Upoznao sam i njegovu ćerku Điđi", vrlo emotivno je ispričao Luka.



Kobi i Điđi su uoči Nove godine godine prisustvovali duelu Lejkersa i Dalasa u Stejpls centru i taj meč obeležio je trenutak kada je Kobi dobacio Dončiću u trenutku dok je izvodio loptu.

Luka je bio iznenađen što mu je neko doviknuo na slovenačkom, a još veći šok je bio kada je shvatio da je to bio veliki Kobi.



Dončić je u spomen na velikog sportistu na meču protiv Oklahome nosio patike sa posvetom. Na njima su bila ispisana imena svih poginulih u helikopteru sa Kobijem i njegovom ćerkom Điđi, uz poruku "Počivajte u miru".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC