• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin apel navijačima pred Efes: Ne bacajte ništa u teren

Autor mondo.rs

Sa Malog Kalemegdana upućena je molba navijačima da večeras protiv Efesa navijaju "fer i sportski", kako ponovo ne bi morali da plaćaju kazne Evroligi.

 KK Crvena zvezda - Efes, apel navijačima Ne bacajte ništa na teren Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts oglasila se saopštenjem uoči meča protiv Efesa u 22. kolu Evrolige (petak, 19 časova) zamolivši navijače da navijaju "fer i sportski".

Razlog zbog kog je sa Malog Kalemegdana upućen ovaj apel jeste veliki broj kazni ove sezone od strane Evrolige (plaćeno više od 80 hiljada evra), ali i bojazan da bi "disciplinci" takmičenja mogli da i pojačaju kazne zbog višestrukih prekršaja.

MONDO u Antaliji

Klub je takođe apelovao da navijači dođu ranije na utakmicu, da ne zauzimaju prolaze i stepeništa i da posebno ne ubacuju predmete u teren.

Pročitajte celo saopštenje crveno-belih.

"Beograd i navijače Crvene zvezde očekuje još jedan spektakl, i još jedna velika utakmica poput mnogih koje su crveno-beli igrali prethodnih godina i ove sezone!

Međutim, KK Crvena zvezda podseća da je naš klub i ove godine bio predmet velikih kazni od strane disciplinskog sudije Evrolige, i još jednom apeluje na sve da dođu ranije u halu, i posebno da ne zauzimaju prolaze i stepeništa.

Posebno podsećamo sve Zvezdaše da nikako ne bacaju nikakve predmete u teren, ne vređaju protivnika, ne napadaju i ne vređaju I narušavaju fizički integritet službenih lica koja su na bilo koji način angažovana na utakmici 22.kola Evrolige.

Klub podseća da je zbog svih prekršaja ove sezone kažnjen po više osnova preko 80 hiljada evra od početka sezone, kao i zbirnim sumom od preko 200 hiljada evra od kada je počeo da nastupa u Evroligi! Ta suma već ozbiljno remeti normalno funkcionisanje kluba i dovodi nas u opasnost da svaka naredna kazna bude višestruko veća shodno disciplinskom pravilniku Evrolige, pa čak i da dovede do pražnjenja hale!

Takođe, KK Crvena zvezda podseća da u 'Štark Arena' nije dozvoljeno pušenje, i da zbog tog prekršaja klub takođe može biti kažnjen".


Crvena zvezda je saopštila da se "Štark arena" otvara dva sata pred meč i za kraj je poručila:

"Napravimo još jedan ambijent i atmosferu za pamćenje po kome je KK Crvena zvezda već prepoznatljiva u Evroligi!".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC