• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica posle Budućnosti: Bitno da pobjeđujemo, aerodrom moj najveći problem

Autori mondo.rs Autori Beta

Zanimljiva izjava kapitena Partizana koji kaže da ga emocija prema klubu i dalje tjera naprijed.

 Novica Veličković - Aerodrom mi najveći neprijatelj Izvor: MN PRESS

Partizan je završio sedmicu sa tri utakmice na uspješan način. Uprkos porazu u "vječitom" derbiju, uslijedile su dvije veoma važne i velike pobjede protiv Virtusa u Evrokupu i Budućnosti u ABA ligi.

Kapiten crno-bijelih Novica Veličković ističe da je tih sedam dana bilo izuzetno naporno za njega i njegove saigrače, ali da je najvažnije da su je okončali trijumfalno.

Možda će vas zanimati

 "Jedna jako teška nedelja je iza nas, možda se i vidjelo na terenu da smo malo bili istrošeni što se tiče nekih rješenja, ideja, energije u pojedinim momentima, ali stvarno velika pobjeda. Igrali smo derbi u ponedjeljak, išli za Bolonju, ostvarili veliki rezultat, možda se i emotivno previše ispraznili. Najbitnije da smo ovu utakmicu dobili i nedelju priveli kraju na najbolji način", rekao je Veličković poslije pobjede protiv Podgoričana.

Košarkaši Partizana sinoć u nedjelju uveče Budućnost 87:82 u derbi meču ABA lige koji bi mogao da se ispostavi presudnim za prvo mjesto u regularnom dijelu sezone regionalnog takmičenja.

Na toj utakmici oboren je rekord po broju gledalaca u ABA ligi, pošto je meč u Beogradskoj areni pratio 16.531 gledalac.

"Zahvalio bih svima koji su došli i prepoznali momenat. Mi u naše navijače ne sumnjamo nikad, bio nam je bitan svaki pojedinac koji se našao u hali i hvala im na tome", istakao je kapiten crno-bijelih.

Izvor: MN PRESS

Veličković je sredinom januara postao igrač sa najviše nastupa u crno-bijelom dresu, a uoči utakmice protiv Budućnosti predsjednik kluba Ostoja Mijailović mu je uručio prigodan poklon.

"Za mene je ovo, ljudi, najveća čast koju sam mogao da zamislim, prestigao sam svog kapitena, ovoliki broj utakmica za mene je nešto stvarno posebno. Kada se pojavila ta priča o broju utakmica, sigurno mi je u glavi bilo - daj da budem prvi. Uvijek mi je glava bila za Partizan. Hvala klubu na lijepom gestu", rekao je Veličković.

Tri utakmice velikog intenziteta su iza crno-bijelih, pa je novinare zanimalo kako se osjeća.

"Fizičko stanje mi je takvo da stručni štab gleda kad god može da me odmori. Ima perioda kad se osjećam dobro, ima perioda kad stvarno ne mogu ni da treniram. Trudim se, ali stvarno mi je ponekad teško...", rekao je Veličković.

Izvor: MN PRESS

"Derbi, pa sutradan ujutru ideš na avion... Meni je aerodrom najveći problem. Autobus, avion i aerodrom su mi najveći neprijatelji. Svaki put kad zamislim neki veliki aerodrom i koliko imam da prošetam do nekog "gejta" uvijek razmišljam gdje mogu da stanem, da sjednem. Prva stvar koju radim je da hladim koljena gdje stignem", dodao je on.

Međutim, kako je istakao, "emocija ga i dalje drži".

"Ovaj sport mi je dao mnogo stvari, ovaj klub mi je dao mnogo i stalno me na terenu me vuče nešto. Igraću dok budem mogao. Sportisti mi kažu igraj dok možeš, drugi mi kažu treba da se igraš sa djecom nakon karijere. Treba biti realan, vidjeti koliko sam napravio sebi problem sa koljenima, a jesam, ali košarka mi je dala dosta", zaključio je kapiten Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC