• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drajmond Grin u šoku zbog ponašanja Rudija Gobera

Autori mondo.rs Autori Nikola Janković

Izvinjenje nije prihvaćeno.

 Drajmond-Grin-o-Rudiju-Goberu Izvor: Guliver, Ezra Shaw/Getty Images North America

"To je suludo", vikao je Drajmond Grin u slušalicu tokom telefonskog intervjua objavljenog u formi podkasta na platformi "The Athletic".

Trostruki NBA šampion i jedan od najvatrenijih košarkaša današnjice u tom trenutku komentarisao je neshvatljivo ponašanje Rudija Gobera, koje je prethodilo odluci komesara lige Adama Silvera da obustavi takmičenje na najmanje 30 dana.

Francuz je poslije otvorenog treninga Jute Džez početkom ove nedjelje, pokušavajući da bude šaljiv, ispipao prstima sve mikrofone, diktafone i mobilne telefone koje su sportski reporteri iz Solt Lejk Sitija spustili na sto pred njega.

Možda će vas zanimati

Dvije večeri kasnije ispostavilo se da je zaražen koronavirusom, a potom su stigle vijesti o tome da su pozitivni na testu bili još Emanuel Mudiaj i Donovan Mičel.


Gober, i sam vanserijski defanzivac poput Grina, izvinio se ubrzo za svoje postupke, ali sudeći prema razgovoru koji je novinar Markus Tompson vodio sa asom Golden Stejt Voriorsa - izvinjenje nije prihvaćeno.

"To je jedna od onih 'neću se opametiti dok ne osjetim na svojoj koži' situacija. Stvari koje su se dogodile u Juti, iskreno, natjeraju te da se zamisliš. Sjedneš i ponavljaš: 'Samo da se ne dogodi meni, samo da se ne dogodi meni...'", pričao je Grin, čiji je tim iz finala u prošloj skliznuo na posljednje mjesto lige u ovoj sezoni.

"Onda se ne dogodi tebi, ali se dogodi nekome sa kim dijeliš isti teren. Neko protiv koga igraš četiri puta godišnje, pored toga što igraš sa igračima koji su takođe igrali protiv njega", kritikovao je Gobera i ukazao na to da neodgovorno ponašanje može da utiče i na ostale ljude, koji su van lige, obične građane...

"Da budem iskren, ne mogu da ne pomislim na sve one koji su mogli da 'pokupe' zarazu, a nemaju zdravstveno osiguranje ili dovoljno snage da pobijede tu bolest", pričao je Grin tokom neplaniranog "godišnjeg odmora" sredinom marta.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC