• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Član Vest Hema ogorčen: Indolentni Englezi, kao da su čekali da neko umre!

Autor mondo.ba

Čelni ljudi engleskog fudbala juče su do 3. aprila zaustavili loptu na Ostrvu. Anđelo Ogbona smatra da je to trebalo da se uradi i ranije.

 Anđelo Ogbona kritika trebalo je da se prekine i ranije Izvor: Julian Finney/Getty Images Europe

Širenje koronavirusa napravilo je haos u sportu širom planete, pa nije mali broj utakmica koje su prolongirane do daljnjeg ili otkazane.

Englezi su se dugo opirali toj mjeri, ali ipak nisu imali kud nakon objave da je menadžer Arsenala Mikel Arteta zaražen koronavirusom, baš kao i Čelsijev Kalum Hadson-Odoi.

Možda će vas zanimati

Natjeralo je to vodeće glave fudbala na Ostrvu da se hitno sastanu, a epilog je suspenzija fudbalskih takmičenja najmanje do trećeg aprilskog dana.

Englezi su praktično među posljednjima odlučili da do daljnjeg stopiraju ligu, što nikako nije ''sjelo'' defanzivcu Vest Hema Anđelu Ogboni, koji je mišljenja da je ovu mjeru trebalo izreći i ranije, zbog predostrožnosti.

''Srećan sam i laknulo mi je što su takmičenja suspendovana, uključujući i niže lige. Djelovalo je kao da žele da ignorišu tako veliki problem'', rekao je odbrambeni fudbaler ''čekićara'' za Korijere dela sera.

''Nije u pitanju samo fudbal, problem je u mentalitetu Engleza. Oni ne razumiju koliku opasnost sa sobom nosi koronavirus, od kojeg možete u sekundi da se zarazite ako se ne ponašate adekvatno. Neprihvatljivo je bilo da mi igramo svoju utakmicu protiv Arsenala koji se nedavno sastao sa Olimpijakosom, čiji predsjednik je bio pozitivan prilikom testiranja na koronavirus. Skoro da su čekali iz Engleske da neko umre pa da tek onda preuzmu odgovarajuće mjere'', rekao je Ogbona, uvjeren da se u Engleskoj sa ovim problemom još uvijek ne nose na pravi način.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC