• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Nastavak Premijer lige je daleko od realnosti, najbolje je poništiti sve"

Autor mondo.ba

Ovo je stav potpresjednice Vest Hema

 Potpredsjednica Vest Hema poništiti cijelu sezonu Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Engleska Premijer liga u fudbalu samo je jedno u moru sportskih takmičenja koja su, zbog širenja koronavirusa, suspendovana.

Konkretno, utakmice elitnog fudbalskog ranga na Ostrvu neće se igrati najmanje do 3. aprila, a veliko je pitanje šta će biti sa takmičenjem na Ostrvu i nakon tog datuma, s obzirom da kod britanske Vlade postoji bojazan da bi kritično stanje po pitanju virusa Covid-19 moglo da potraje čak i do polovine juna!

Možda će vas zanimati

U Engleskoj je, podsjetimo, sve počelo kada je otkriveno da je koronavirusom zaražen menadžer Arsenala Mikel Arteta, kasnije je saopšteno da je ista sudbina zadesila i Čelsijevog Kaluma Hadsona-Odoia, a slučajevi zaraze registrovani su i Lesteru.

Za utorak je zakazan sastanak vodećih ljudi Evropske fudbalske federacije, na kojem će se raspravljati kako o sudbini kontinentalnog prvenstva, koje bi trebalo da počne 12. juna utakmicom između Italije i Turske, tako i prvenstava koja su do nekih boljih vremena stopirana.

Konkretno po pitanju Premijer lige, svoj prijedlog je u kolumni za list ''San'' iznijela potpredsjednica Vest Hema Karen Brejdi, koja nije uvjerena da će se vrhunski fudbal u Engleskoj u ovoj sezoni više igrati i zato predlaže – prekid ali i poništavanje svega do sada odigranog.

''Nema sumnje da postoji mogućnost da svi fudbalski nivoi u Engleskoj budu otkazani i da se ova sezona poništi. Rukovodstvo Premijer lige smatra da je period od tri nedjelje dovoljan da bi se omogućio nastavak takmičenja, ali to je ipak daleko od realnosti. Možda bi otkazivanje Evropskog prvenstva dalo dodatno vrijeme da se sve završi, ali i tu stoji jedno veliko 'ako'. Ko može da zna da li bi klubovi napredovali ili nazadovali ako prvenstvo ne može da bude završeno onako kako bi trebalo'', navela je Karen Brejdi, između ostalog, u svojoj kolumni, podvukavši da bi, naravno, najviše štete pretrpio Liverpul, koji na osvajanje titule u domaćem prvenstvu čeka – tri decenije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC