• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čak i NBA zvezde imaju probleme: Pažljivo sa trošenjem novca

Autor mondo.rs

Košarkaš Lejkersa poziva svoje kolege iz najjače lige na svetu na oprez.

 NBA-Kosarkas-Los-Andjeles-Lejkersa-Deni-Grin-poziva-na-oprezno-trosenje-novca Izvor: Getty Images/Harry How, Harry How/Getty Images North America

Kada je Rudi Gober testiran na korona virus, a njegov uzorak bio pozitivan, NBA sezona je stala u trenutku. Skoro mesec dana kako se ne igra najbolja košarka u Americi, a to utiče i na finansije.

Neki timovi su najavili da će morati da smanjuju plate, neki će verovatno i otpuštati svoje zaposlene jer prihoda nema. U ovoj situaciji je teško i igračima, koji ne znaju kolike će im biti plate.

Možda će vas zanimati

Zato iskusni Deni Grin poziva na oprez svoje kolege. Savetuje saigrače, ali i protivnike, posebno mlade igrače, da se u ovim trenucima ne razbacuju parama već da budu oprezni.


''Nemamo obećanja da ćemo u aprilu dobiti platu. Ovo je drugačije od ''lok-auta'', tada smo mogli da se pripremimo i da uštedimo. Sada su igrači bili nespremni. Moraju biti pametni i dobro razmisliti kada troše poslednje dve plate. Možda ovo prođe, ali ako ne budemo nastavili sezonu i igrači plej-of, biće teško. Moramo da budemo jako pametni sa novcem'', ističe košarkaš Lejkersa.

Iskusni Grin je u karijeri igrao za Klivlend, San Antonio, Toronto i trenutno je član Lejkersa. Tokom ''lok-auta'' u NBA ligi je bio član Union Olimpije, a u karijeri je osvojio dva NBA prstena.

Tokom jula 2019. godine je sa Lejkersima potpisao dvogodišnji ugovor vredan 30 miliona američkih dolara. To je ujedno i njegov najveći ugovor u karijeri.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

Ne mogu da shvatim ove razmažene ,,zvijezde,, Pa njihovu jednu platu neki ljudi ne zarade za 20 godina pa žive a oni su u panici. Stvarno je sve otišlo dođavola. Strašno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC