• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkašu Albe je u karantinu sigurno dosadnije nego vama! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Amerikanac koji je već nekoliko godina u Berlinu se bori sa dosadom.

 Košarkašu Albe je u karantinu sigurno dosadnije nego vama! (VIDEO) Izvor: MN PRESS

Sigurno vam teško padaju dani koje provodite zatvoreni u stanu? Nikome nije lako, ali moramo izdržati. Veoma je važno da ostanemo kod kuće, to je poruka stručnih lica i poslednjih dana su ih pratile mnoge ličnosti iz sveta sporta.

Zatvoren u svom stanu u Berlinu je Luk Sikma, košarkaš Albe kog znate sa evroligaških terena. Već tri godine je deo nemačkog tima, a pre toga je igrao za Valensiju, Kanare i španske drugoligaše Atapuerku iz Burgosa i La Palmu.

Možda će vas zanimati

Ovih dana, kada je kao i svi odgovorni ljudi, kretanje ograničio na minimum, Sikma u svom stanu igra golf. Pitate se kako, to nije baš sport koji možete da izvedete na malom prostoru.

Način je pronađen, prepreke su postavljene, a Luk Sikma je pokazao svoje umeće sa štapom i lopticom za golf. Prvo jedan ''lagan'' udarac, a zatim niz dešavanja kroz ceo stan, kao posledica onog što je napravio svojim potezom.


Nemamo pojma koliko mu je vremena i pokušaja za ovo bilo potrebno, ali svaka čast Luk, izgleda odlično. Iako nas je fascinirao, ne preporučujemo da probate u svom stanu, koliko god da vam je dosadno ovih dana.

MVP Evrokupa od prošle godine je ove sezone dosta dobar u Evroligi. Odigrao je 28 mečeva u sezoni, upisivao je 9.7 poena po meču, 6.5 skokova i 4.5 asistencija. Najbolje mečeve odigrao je protiv Crvene zvezde, kada je ubacivao 19 i 15 poena.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC