• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac: Vježbajte kod kuće i ne izlazite! Da sve ovo prođe...

Autor Mladen Šolak

Centar Crvene zvezde otkrio kako mu izgleda svakodnevica dok je zabranjeno otići u teretanu, halu...

 Vladimir-Stimac-korona-virus-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Odlukom KK Crvena zvezda, a u skladu sa preporukama i zabranama države u vanrednom stanju zbog virusa korona, sve aktivnosti šampiona Srbije i regiona obustavljene su do daljnjeg i do dolaska boljih vremena.

Svi stranci crveno-bijelih osim Majkla Odža su otputovali kućama, a domaći igrači ostali su kod kuće. Među njima je i Vladimir Štimac, koji radi sve što i ostali sugrađani u Beogradu - sjedi kod kuće.

Možda će vas zanimati

"U ovoj izuzetno lošoj situaciji, pronašao sam i nešto dobro, a to je da provedem više vremena sa djecom i porodicom. Zajedno smo svi na okupu, kod kuće smo i pružam im maksimalnu pažnju u želji da nadoknadim propušteno vrijeme na brojnim treninzima, utakmicama i putovanjima. Imam i kućnih poslova za koje nije bilo vremena, bavim se i kućnim ljubimcima koje izvodim koliko je to moguće i koliko naše dvorište to dozvoljava. Sve nam je svedeno na dvorište i kuću jer pokušavam da ostanem maksimalno disciplinovan prije svega zbog djece. Na neki način prija što sam kod kuće sa najbližima sa porodicom, ali bih volio, vjerujem kao i svi, da sve ovo što prije prođe i da se svi vratimo normalnom životu".

Virusom korona je pogođen cijeli svijet. Sve pore društva, stalo je bukvalno sve, a ovu situaciju koja je izuzetno teška, niko nije vidio “iza ugla”:

"Zatekla nas je situacija. Limitirani smo jer ne možemo da koristimo ni hale ni teretane, jer su to zapravo najrizičnija mjesta. Pokušaću u narednim danima da u kući postavim nekoliko sprava za vježbanje i daću sve od sebe da ostanem u formi. To je moja preporuka i drugim ljudima, onima koji su u mogućnosti, da se koliko je to moguće fizički aktiviraju jer pod jedan svi moramo da se pridržavamo instrukcija koje smo dobili kako bi sačuvali zdravlje svih nas!".

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Poruka za kraj centra Crvene zvezde je bila kratka i jasna.

"Preporučio bih svima, zamolio bih sve da ostanu kod kuće jer je to očigledno jedini način da sačuvamo naše najvoljenije, a pogotovo naše najstarije, zapravo kada pogledate, sve nas! Pokušajte da i ovoj situaciji izvučete nešto dobro za sebe i ljude oko sebe. Istovremeno, velika zahvalnost lekarima, medicinskim osobljima, sestrama, ljudima koji rade u radnjama, prodavnicama, komunalnim službama, svima koji su izloženi, koji rade danonoćno kako bi naša zemlja mogla da funkcioniše. Hvala im od srca".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC